Příspěvekod Tuti » čtv bře 29, 2012 4:02 pm
Zkusmo jsem do Bělouše při tankování lupnul i E85 - výsledná směs (se započtením odhadnutého zbytku v nádrži) může obsahovat tak 30–35% Etanolu. Předesílám, že vliv na spotřebu nebudu umět posoudit, nemám ji vysledovanou ani na benzín. Chtěl jsem jen ze zvědavosti vyzkoušet jak se auto bude chovat.
Rozdíl se okamžitě projevil především v tom, že volnoběh udržel zpravidla jen pár vteřin a poté motor chcípal (je pravda, že jsem ho měl nastavený poměrně nízko) a pak také cukavým přechodem do otáček. Při jízdě nad půl plynu bych řekl že není znát rozdíl, ale zatím jsem najel jen pár kilometrů po městě, takže vliv na maximum výkonu nemám odzkoušený. Po mírném přidání bohatosti směsi a otáček je volnoběh už v pořádku, ale v nižších obrátkách motor pořád trochu cuká a hlavně při přechodu z volnoběhu má citelnou "díru" a při rozjezdu ho musím víc "potúrovat" aby se neudusil. Možná by pomohlo ještě trochu přidat bohatost a zvednout hladinu v karburátoru, ale pak by zase ve vyšších otáčkách byla směs zbytečně bohatá a spotřeba neúměrně vysoká.
Se směsí v tomto poměru se ještě dejme tomu dá jezdit, ale její výsledná cena je jen asi o 10% níž proti benzínu, takže ekonomický efekt to moc nemá. A s podílem E85 půl na půl nebo víc už by si asi auto bez větších úprav neporadilo. Takže pro karburátorové auto asi Etanol nebude to pravé.
tuti
-------
já rád - ty rád - allrad