Příspěvekod Mis.us » ned říj 04, 2009 10:35 pm
L8-přívod vody-trubička,respektive klinko.Mam problem u obou aut mam kolinko prohnily.Je to následkem toho,jak na kolínko sem tam špricne voda,rovnou všechny upozorním ,aby si to nějak ošetřili,pač je vidět,že je to problém u všech liber.Kolínko mi naštěstí,jak u jednoho,tak u druhýho-co máme nově od dědka, neprorezavělo až u konce,ale cca 1,5cm od konce,pořešil jsem to tak,že jsem hadici seříznul do úhlu,aby šla narvat co nejdal,lépe řečeno,až na konec a je po ptákách,voda už neteče,ale chtěl bych to pořešit pořádně,na hadici musej bejt dvě sponky,aby byla zaškrcená po celym obvodu kolinka,kdyby tam byla jedna-možná by to teklo,možná taky ne ,ale radši jsem dal dvě.To KOLÍNKO je tam vlisovany,či co,ani nevim,co to je vedle bloku-ten hliník,kam vede tahle hadička,asi tam bude vodni pumpa.Tak nevim jestli kolinko udělat nový a naletovat,nebo to nechat tak,jak to je. kvůli letování by se totiž musel sundat kryt na rozvodák a nevim co všechno-auta jsou naplněný nemrznoucí a ta je trochu mastná,tže když se to dostane mezi kolinko a hadici ,tak to snad hnít nebude,poraďte pls nějakej tip,díky mišus
Naposledy upravil(a)
Mis.us dne sob led 08, 2011 12:35 am, celkem upraveno 2 x.