Příspěvekod Lubomír » úte úno 02, 2016 11:45 pm
I slyšte názor starého renovátora zásadne používaných a zásadně zakarbónovanejch motorovejch jednotek:
- dekarbonizačný účinok žlutého Shell- oleja nebol prekonaný, tak čistý motor som už potom nestretol
- karbón vo vydratom motore je vhodný, pridaním karbónožravého oleja sa stáva z motora olejnička na cesty, je už neskoro na čistenie vydratého motora a simeringov
- na opotrebované motory sa mi osvedčil olej s nad 100 000km na nálepke (shell v červenej bandaske), spotreba oleja únosná (pod 1l/1000km), úniky sa zmenšili, zmena výkonu motora nepozorovateľná, štarty bezproblémové, niečo na tom bude, aj keď je jasné, že to je iba recyklát základového oleja s nejakými prídavkami, čo sa ihneď zachytia vo filtri, ale funguje.
- varujem pred olejmi v čiernych bandaskách, hrubo a draho som na ne doplatil...nekupovať!
- varujem pred olejmi z veľkého suda za príjemné ceny priamo od servisáka - dával som ich na analýzu čistoty v rámci vývoja spoľahlivosti hydraulických agregátov v bývalej firme, až o dve triedy čšistoty horšie výsledky ako spotrebiteľské balenia v 1-2-4 litrových bandaskách! (t.j. fiter zakydaný po pár hodinách jazdy, zvyšok životnosti je o prepumpovávaní abrazívnej tekutiny a teda o zvýšenom opotrebovaní motora vlastnou olejovou náplňou...)
- jediná cesta k zachovaniu života je meniť olej(to je tá abrazívna čierna tekutina v olejovom systéme) včas, vždy s výmenou filtra, ale filter sa môže meniť aj častejšie, málokdo vie, že pri stúpnutí odporu vo filtri sa olej vracia bez filtrovania do motora obtokom, je tam guličkový poistný ventil na udržiavanie tlaku oleja, ale šmejdové filtre bez výstuže sa jednoduch zbortia a olej uniká bez filtrácie bokom a motor sa vyderie k veľkej radosti všetkých dodávateľov náhradných dielov, je to ich "bussines", alebo ako my hovoríme - zdroj živobytia....
-priemerný nájazd Liberkovského motora do malej GO (výmena krúžkov, panvíc, simeringov ventilov, reťaze a renovácia olejového čerpadla je aj tak daná životnosťou vodnej pumpy, je do 150 tkm, potom je to trápenie sa s opravami (po vodnej pumpe sa porúča olejové čerpadlo (kontrolka na voľnobeh,) potom podfúkne hlava, potom sa odpáli ventil, vždy to žerie tesnenie pod hlavou, čas, prácu, špinu a násobné opravy...
Záver: Japonec zvaný Liberko jazdí na dobrom oleji a dobrom podtlaku. Alebo nejazdí.
Oponujte mi, tak somto zakúsil ja, na vlastných Liberkách a vlastnými rukami.
najprv E10, ročník 1984 na 12"diskoch, DeLuxe, slúžil od 1993, 350 000 km....
od 2008 prezbrojený na novší 94-E12 1.2i 4WD, červený "hintovček",
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka