Příspěvekod Tuti » ned pro 21, 2014 12:17 am
Jak píše Mišus, je vidět, že klempířina není dobře udělaná (např. šrouby skrz plastové lemy kol jsou prasárna). V předělávce E10/E12 je kromě možných administrativních problémů i ta zrada, že spousta věcí je navzájem nezáměnných a když nevíš, jak je to seskládané, komplikuje to budoucí opravy. Ale úplně bych ho nezatracoval - pozitivní je, že se o něj majitel snažil starat (pokud teda nejde o čerstvou předprodejní kamufláž, což se dá poznat).
Pro normální provoz je vhodnější mladší model - je trochu v něm trochu komfortnější jízda (kromě sedaček), je živější, líp svítí, topí atd. S bezpečností má Mišus taky pravdu, spotřeba je trochu kus od kusu - já jsem na starších měl spíš o chlup menší. Starší by bylo vhodnější snad jedině kdybys uvažoval o častější jízdě v terénu, tam zvládne trochu víc, ale pořád musíš mít na paměti, že to není skutečný offroad. No a pak samozřejmě otázka vzhledu - hodně lidem se novější tak nelíbí.
Jinak vždycky říkám, že ke koupi Libera by člověk měl mít pádný praktický důvod. Když ho někdo musí mít proto že se mu děsně líbí a je legrační a cool, většinou ho do půl roku zase prodává.
P.S. Pokud vím, starší Libero má pořád na prodej Serpin - je sice v polorozebraném stavu v renovaci, ale hodně práce už je hotové.
tuti
-------
já rád - ty rád - allrad