Příspěvekod Lubomír » čtv led 29, 2015 11:43 pm
môj príspevok do kotla:
- pri pretáčaní ( a neúspešnom štartovaní) budú nabetón zhádzané sviečky, - skontrolovať, ofúkať očistiť, prípadne skontrolovať vzdialenosti
- skúšaj zmeniť trasu káblovania od rozdelovača: už sa mi ukmitali káble (rozdelovač sa celý život trasie s motorom, káble vedú na pevnú karosériu, ideálne miesto na časovú únavu káblov. (pro premeraní v inej ako pracovnej polohe zdanlivo bezproblémové meranie, po nasadení do konektoru porucha-záhada. Prejavuje sa občasnou správnou funkciou (už tu bolo okrem môjho Liberka aj jedno, čo poctivo zapalovalo iba "na spátečku" - poloha káblov sa pri opačnom smere vychýlenia motora na silentblokoch menila a káble boli vodivé....Riešenie je v preletovaní úseku kábla z rozdelovača po karosériu aj za cenu nového konektora
- preveril by som napájanie palivového čerpadla, hlavne uzemnenie.. (je chod čerpadla "slyšitelný" i odpojenie po dosiahnutí tlaku?)
- preveril by som uzemnenie napájania vstrekovačov aj prepojenie bloku motora s "-" baterky.
A ozvi sa, i v prípade, že tieto rady nebudú viesť k úspechu...
najprv E10, ročník 1984 na 12"diskoch, DeLuxe, slúžil od 1993, 350 000 km....
od 2008 prezbrojený na novší 94-E12 1.2i 4WD, červený "hintovček",
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka