Příspěvekod dědek » pát dub 14, 2006 6:44 am
Ten "gumový" pocit asi způsobuje, že brzdí jen jedno kolo. Minulý rok na jaře jsem takto "oživoval" brzdy na favoritu. Docela mě překvapilo, že celý brzdič je tak pružný. Když jsem dost silně zatlačil na brzdový pedál,pěkně se to kroutilo. A pocit podobný -moc to nebrzdí a pedál guma.
Doporučil bych ti na to" rozhejbání" KONKOR 101. Já si ho vždycky trochu nastříkám do uzávěru a natáhnu do injekční stříkačky. Jehlou napíchnu aspoň ve dvou bodech tu gumovou manžetku (prachovku) a nechám tak půl hodiny působit. Pomocí montpáky pak střídavě zatlačuji váleček a šlapu na brzd. pedál. A zatím vždycky jsem to rozhejbal u každého auta. Vyšlapat váleček úplně ven bych taky moc nedoporučoval. To jen úplně v krajním případě. Repasování hlavního brzdového válce u nás v česku je dost riskantní neboť nikdo neví jak japonci před deseti-pátnácti lety "skládali" kluzné uložení "H?" a ted´brousit díru o několik desítek větší a výrobit ty správně velký "střeva" je dost obtížný. Všechny hlávní brzdové válce mají tendenci po čase vytvořit z kruhové díry vejce. A ono je snad i lepší, když mikro propouští, než když se zadírá. Repasi bych řešil snad jedině jako poslední cestu a to u veteránu. Jinak celkem obdivuji japonce, že kotopuče udělali z pořádného železa. Aspoň já je mám téměř dokonalé, ačkoliv podle koroze na "nepracovních" místech něco pamatují. Když si vzpomenu jak po 26tis.km vypadaly kotouče na mojí octávce, to bych ty němce v Ml.Boleslavi nakopal. (Kotouče však mohli vyrobit i turci i když ty mají ocel prý velmi kvalitní a lepší než francouzi a španělé.) Jinak doufám, že destičky jsou na obojích Liberech stejný aspoň tvarově a otázkou je kolik se na nich najede. Vím, že hodně záleží na řidiči, ale aspoň kdo by se chtěl přiznat kolik najel na destičkách ? Já mám "rekord" na Š-120 9tis.km, ale taky 54 tis.km na Seat Toledo 1,9 TDI tedy dost těžký auto proti stodvacítce. To je však už jiná story. Dědek