Příspěvekod Albedo » ned led 27, 2019 11:49 am
Já měním svíčky 2x do roka, na jaře a na podzim, nehledě na počet ujetých km, ale víc jak 25000km za rok to rozhodně není. Spíš jsem tou výdrží myslel to, že je větší pravděpodobnost jiskření u vícebodové svíčky, než u jednobodové. Nejsem ten typ, co tam nechá něco na doživotí, nebo bůhví jak dlouho. Nebudu se zde rozepisovat co všechno pravidelně měním, ať tu není spousta zbytečných řečí :p
No a ohledně pálení pouze jednoho kontaktu, který je blíž, jsi na omylu, tedy pokud není rapidně blíž než ostatní. Běžně ale pálí různé kontakty a nejen ty nejbližší. Jiskra klidně hoří i ze vzdálenější elektrody. Okolí není homogenní, takže při výboji na kontakt nezáleží jen na vzdálenosti, ale lokální vodivosti povrchu, má vliv oxidace vlivem vzniku ozonu po jiskře, složení "výplně" mezi kontakty - vlhkost, množství a poměr vzduchu a benzínu, rozložení a vodivost molekul na dráze potenciální jiskry, složení vzduchu, množství ionizovaného vzduchu v okolí jiskřiště, magnetická indukce.... tyto parametry se vždy liší a mají vždy vliv na výboj.
Odpadlé kontakty způsobí velký předstih, chudá směs,... No, pravda je že u vícebodové si člověk zkurví motor,protože kontakt odhoří a jeho funkci převezme druhý, takže člověk to nezjistí hned. Ale když si člověk motor pravidelně kontroluje a pozná, dle projevů na chodu a zvuku, že se něco děje.... Osobně jsem s tím nikdy problém neměl. Když člověk dodrží teplotu svíčky a odskok jiskry, nezanedbá kontrolu a pravidelnou výměnu..... ať si tam strčí co chce, jsme snad svéprávní.
Barča - Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD - 1996