Včera večer mi ožralý debil s oplem astra jednou ranou sešrotoval obě libera před domem. Teď nemám čím jezdit. Ach jo. Hlavně to vpravo nebylo schnilý!
Taky by mne zajímalo jak vypadala ta Astra. Z povinného ručení to zaplatí , ale kolik ? Každopádně to "lepší" je na šrot- totálka a taky jsem zvědav co za to pojišťovna vysolí. Dědek
A ještě se můžete podívat na video z mého telefonu. A to jsem tam natáhl z garáže asi 1500W světlo, aby bylo vůbec něco vidět. http://www.youtube.com/watch?v=JPC8kXh0VXk
A takhle to vypadalo druhý den v sobotu dopoledne. To levý libero je taky nepojízdný. Nastartovalo normálně, ale to zadní kolo je asi zablokovaný. Párkrát jsem s tím cuknul dopředu a dozadu, abych nestál sousedům před vjezdem, kam mě ten mongol natlačil. Čekám, až se ozve technik z pojišťovny a podívá se na to, abych pak zjistil opravdový rozsah škody. A to nám ještě vyvrátil vjezdová vrata, které jsme v červenci nově zrekonstruovali.
1.jpg (103.5 KiB) Zobrazeno 17365 x
2.jpg (72 KiB) Zobrazeno 17362 x
3.jpg (101.83 KiB) Zobrazeno 17358 x
Naposledy upravil(a) Barkasník dne stř lis 12, 2008 10:24 am, celkem upraveno 1 x.