Asi máš na mysli tento způsob konverzace. viewtopic.php?f=1&t=970 Na toto nereaguju. Jen mě pobavila tato částJe-li to však "cílený" záměr "vytáhnout" i draze vykoupený zkušenosti ( a za dobu fungování fóra už se z toho dá postavit manuál na svépomocné opravování a vylepšování autíčka Libero), je tak trochu podpásovka.
A právě to poslední si snad přečtou i "Poloanonymové a bezdomovci" protože osobní údaje v profilu nám taky něco říkají o osobnosti přispěvatele.-Než se zeptáte, zkuste se porozhlédnout po existující odpovědi. Použijte vyhledávací službu, podívejte se do archivu konference či na často kladené dotazy a odpovědi. Pokud zopakujete stokrát zodpovězený elementární dotaz, snadno sklidíte podrážděné reakce.
-Pokud požadujete odpovědi elektronickou poštou, je slušné poslat pak jejich shrnutí a dát ostatním k dispozici, co jste se dozvěděli.
-Jestliže se vyznáte v dotazované problematice, poraďte.
-Jste to, co píšete. Ostatní o vás zpravidla nic nevědí - jak vypadáte, co děláte, jaké máte vzdělání a životní zkušenosti. Udělají si o vás obrázek čistě na základě vašich textů - dopisů či příspěvků do diskuse. Vyplatí se věnovat jim patřičnou pozornost, a to po obsahové i formální stránce (gramatika).
Jen to ne!!! Všechno jen né mlčetDíky Peple, už mlčím...
Nelíbí se mi vůbec že se nově registrovaní vydávají za bezdomovce, stačí se zaregistrovat pod přezdívkou co by se stalo připojit bydliště, mělo by se tak zvanými bezdomovci něco udělat.Těší mě, že nám hezky přibývá členů. Ale fakt by mě zajímalo, proč nově registrovaní čím dál méně uvádějí bydliště a natož pak jakékoliv další osobní údaje?Schválně jsem si dal práci a spočítal uvedené bydliště na stránkách seznamu členů .. mezi prvními padesáti je bydliště 42x, ve druhé padesátce 35x, třetí 30x, čtvrtá strana už jen 20x a ze zatím 21 registací na páté straně je jen pět s bydlištěm. Soukromý mail nebo webovky, to už je asi úplně tabu. Jasně, povinné údaje to nejsou, ale když o sobě někdo neudá nic víc než přezdívku, připadá mi, že je to v podstatě poloviční anonym. Že by si Libera začali pořizovat bezdomovci? Nebo jsem to jenom já sám koho zajímá, s kým si to zrovna dopisuje
![]()
Tak,ňák si tu čtu, co bylo.... "Bezdomovců"ale neubylo. Je to smutné.souhlasím s tím že by měla být slušnost se i představit jak to udělali někteří.
Ale, překonal jsi počáteční ostych a strach a přihlásil si se. Tak tím bych neomlouval ostatní "bezdomovce"Když si ale vzpomenu, jak jsem byl vděčný za každou radu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti