red liberos

Zde můžete prezentovat svůj vůz.

Re: red liberos

Příspěvekod Mis.us » stř úno 03, 2010 1:55 pm

Naposledy upravil Mis.us dne stř zář 01, 2010 9:33 pm, celkově upraveno 2
Subaru E12 superdeluxe,pevná střecha,červená, asi 98
Mis.us
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod covex » čtv úno 04, 2010 5:18 pm

Obrázek

To je original? To mi nejak neprijde.. jinak kazdopadne natvarovanej trochu lip nez jsem si ho udelal. I ten na druhe strane mas ale uplne jiny
viewtopic.php?f=2&t=1460
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
covex
"Pečené kolínko fóra" :-)

Příspěvekod Mis.us » čtv úno 04, 2010 8:47 pm

-je to originál,byly zkroucený jak sviň,srovnal jsem je jen od oka,tak tvar bude možná nepatrně jinej,jinak ten plech pod motor je po odrezení jak papír:-)a taky je možný,že ty plechy jsou odlišný vůči tvejm,kvůli roku výroby-tohle je díl z roku 93,ale to se dozvim jestli se budou lišit od druhýho auta-98,pak dam vědět jo a dneska když jsem jel s tatíkem do Butovic,tak za studena klouzala spojka jak prase-je teda povolená nadoraz,tak se neni čemu divit,ale jak se motor uplně ohřeje,tak spojka drží dobře...
Mis.us
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod covex » úte črc 06, 2010 11:54 am

Tomu rikam radikalni prorez. :) Jak ti sly dolu ty gumove postrani listy ze dveri? Kdy sme to sundavali na jednom vraku, tak jsme spis zprohybali dvere nez aby se to povedlo odlepit.
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
covex
"Pečené kolínko fóra" :-)

Příspěvekod Mis.us » úte črc 06, 2010 7:31 pm

cokoliv co je přilepený na liberu,tak jde sundat opravdu pracně,např i plasty u klik jsou přilepený stejně ,nikdy se mi nepovedlo sundat je bez poškození,drzěj totiž takovejma ťuflíkama co jsou po celym autě,jenže když odřízneš tu oboustranou japonskou kvalitní lepenku,tak ti ty ťuflíky popraskaj,páč ten plast je tvrdej,křehkej,nejhorší asi je když se ti to zlomí vejpůl,to jsem odbočil,každopadně ty lišty jdou sundat bez poškození dveří(zprohýbání) chce to trochu síly v prstech a dobrej ohebnej uzkej nůž-používal jsem nakej starej shit do kuchyně ,nabrousil jsem ho a odřezával kousek po kousku,dělal jsem to u obou aut,tim jak jsem myslel ,že to jde bez poškození,tak jedině bez "prohybu dveří",jinak lak jde do pryč,šlo by to ale vychytat tim,že se dá na bok kudly kus kůže,třeba co se používá na svářečský zástěry...ještě dodám že ty dveře byly bouchlý-srovnaný vykytovaný,přefláklý základem,puvodní dveře (červený)byly zlomeny,dole u podběhu dveře netěsněj zhruba 1,5cm(po bouračce)"klempíř byl šikula",budu to muset nějak vytahnout,nemam s tim zkušenosti,zatim jenom z "lemama a podlahou":-D tak mi dtžte palce:-)
Naposledy upravil Mis.us dne stř zář 08, 2010 10:28 pm, celkově upraveno 1
Mis.us
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod Mis.us » stř črc 07, 2010 12:04 pm

ještě jsem zapoměl ....lišty na dveřích nejsou pouze z gumy,ale i z pastu,mam dojem že gumový se dělaly do r.v 95
Mis.us
Přispěvatel
Přispěvatel

Zpět na Naše vozy, vozítka...