Pojmenovano podle male zelene obludky, ale stejne mu vetsinou vsichni rikame proste subik:)

Par starsich fotek kdyz sme si ho privezli poprve domu:
a v novem domecku:)
vejfuk je asi origo, ale ta trubka kolem je uz navarovana:) Jinak stav na svuj vek bych rekl ze slusnej, ale autum moc nerozumim...dokonce i origo vejfuk...
jo byla psana generalka motoru, ale to byl asi jen marketing:) museli jsme pretesnit vanu a vymenit jedno gufero a tipuju ze to neni posledni investice do motorubylo i dost inzerátů dlouhou dobu,aspoň myslim že je to ono,je na motoru dělaná generálka??
To není Covexuv brácha to je bejvalý BrusinkyTo je covexův bráchaaž na ty rychlý pruhy...
Tak ať slouží a dělá jen samou radost
Koukám že asi začnu ve velkým vyrábět držák rezervydrzak rezervy
knoflik klaksonu na volantu
tu ruzovou gumovou cepicku tlacitka 4WD
vicko spodni nadrzky chlazeni
zadni popelnik
kdyby ste nekdo o necem vedel, ozvete se
tak az zacnes tak dej vedet:)Koukám že asi začnu ve velkým vyrábět držák rezervy páč nejsi první ani poslední...
to je mi jasny, ale zkouset to musim:)Knoflík, guma, víčko jsou takový blbý věci co ti málokdo prodá, protože si znehodnotí zbytek.
to uz bych nevidel jako takovej problem, hlavni je jestli se ho chces zbavit:)"víčko" na expanzní nádržku mám-bohužel bez toho třmenu co víčko drží na tej nádobce,takže když odšpuntuješ tak musíš strčit do kapsy
neni problém,ale za poštovný se mi to zdá ujetý...to uz bych nevidel jako takovej problem, hlavni je jestli se ho chces zbavit:)"víčko" na expanzní nádržku mám-bohužel bez toho třmenu co víčko drží na tej nádobce,takže když odšpuntuješ tak musíš strčit do kapsy
Kam se vlastně poděla ta ze stříbrňáka?Mimochodem taky by si mel shanet vystelku podlahy nad motor. Nebo ta byla jen vydana? Celkem prakticka vec - neomlatis barvu, tlumi to teplo a hluk. ..
jo ja to stavel narychlo na podzim s tim, ze za posledni zimy u nas bylo snehu pomalu. ted je tam stabilne uz mesic skoro pul metru, takze musim pravidelne schazovat. ale na zacatku sem to zkusil testnout (nez sem tam strcil auto) a 25cm snehu to uneslo. v lete to zkusim vyztuzit.Pristresek mas nadhernej, ale u nas uz by jezdil na liberu, protoze tu zatez snehu by asi nevydrzel.
drzak koupim urcite, vcera sem byl v hostivicich. nejdriv mi tvrdili ze tam maji 2 bourany a ze tam urcite vsechno najdu a kdyz sem tam dojel, tak me vysmali ze tam uz nemaj vubec nic:(Mimochodem taky by si mel shanet vystelku podlahy nad motor. Nebo ta byla jen vydana? Celkem prakticka vec - neomlatis barvu, tlumi to teplo a hluk. Ten drzak kup, lepsi uz nebude a uchyceni vyrobis.
Asi ve sbernem dvore...Kam se vlastně poděla ta ze stříbrňáka?Mimochodem taky by si mel shanet vystelku podlahy nad motor. Nebo ta byla jen vydana? Celkem prakticka vec - neomlatis barvu, tlumi to teplo a hluk. ..
Zpět na „Naše vozy, vozítka...“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Mis.us a 6 hostů