Pojmenovano podle male zelene obludky, ale stejne mu vetsinou vsichni rikame proste subik:)

Par starsich fotek kdyz sme si ho privezli poprve domu:
a v novem domecku:)

Mis.us píše:...dokonce i origo vejfuk...
Mis.us píše:bylo i dost inzerátů dlouhou dobu,aspoň myslim že je to ono,je na motoru dělaná generálka??

peple píše:To je covexův bráchaaž na ty rychlý pruhy...
Tak ať slouží a dělá jen samou radost

artvandal píše:drzak rezervy
knoflik klaksonu na volantu
tu ruzovou gumovou cepicku tlacitka 4WD
vicko spodni nadrzky chlazeni
zadni popelnik
kdyby ste nekdo o necem vedel, ozvete se

peple píše:Koukám že asi začnu ve velkým vyrábět držák rezervy páč nejsi první ani poslední...
peple píše:Knoflík, guma, víčko jsou takový blbý věci co ti málokdo prodá, protože si znehodnotí zbytek.

tam už mně neuviděj
Mis.us píše:"víčko" na expanzní nádržku mám-bohužel bez toho třmenu co víčko drží na tej nádobce,takže když odšpuntuješ tak musíš strčit do kapsy

artvandal píše:Mis.us píše:"víčko" na expanzní nádržku mám-bohužel bez toho třmenu co víčko drží na tej nádobce,takže když odšpuntuješ tak musíš strčit do kapsy
to uz bych nevidel jako takovej problem, hlavni je jestli se ho chces zbavit:)

covex píše: Mimochodem taky by si mel shanet vystelku podlahy nad motor. Nebo ta byla jen vydana? Celkem prakticka vec - neomlatis barvu, tlumi to teplo a hluk. ..

covex píše:Pristresek mas nadhernej, ale u nas uz by jezdil na liberu, protoze tu zatez snehu by asi nevydrzel.
covex píše:Mimochodem taky by si mel shanet vystelku podlahy nad motor. Nebo ta byla jen vydana? Celkem prakticka vec - neomlatis barvu, tlumi to teplo a hluk. Ten drzak kup, lepsi uz nebude a uchyceni vyrobis.

peple píše:covex píše: Mimochodem taky by si mel shanet vystelku podlahy nad motor. Nebo ta byla jen vydana? Celkem prakticka vec - neomlatis barvu, tlumi to teplo a hluk. ..
Kam se vlastně poděla ta ze stříbrňáka?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník