K tomu bych dodal, že auto startuje mnohem lépe, když je denně v provozu a kabely se teplem od motru průběžně vysouší. Moje červené Libero pravidelně startuje bez problémů, vždycky mu stačila jedna očista před zimou. Teď čtrnáct dnů stálo, protože proháním "bělouše" a když jsem ho ve středu ráno chtěl trochu přestrčit, ani neblaflo. Nebylo to tak akutní abych to hned řešil, ale počítám, že když zítra vypucuju kabely, chytne zase jako vždycky.
Jinak "bělouš" startuje rovněž v pohodě, ostatně má skoro nové víčko a kabely z Tesly Blatná (

na auto za šest tisíc je v něm vůbec docela dost zánovních věcí). Na teslácké kabely se tady objevovaly kritiky a možná jsem přišel na to, v čem je jejich slabina - gumové koncovky na svíčky nejsou na kabelu nijak nalepené nebo navulkanizované, dají se celkem volně posouvat. To je nepříjemné jednak v tom, že při nasazování člověk pořádně nepozná, jestli koncovka nacvakla, nebo jen sklouzla guma po kabelu, a hlavně kapilární škvírka mezi kabelem a koncovkou je jako dělaná pro zrádnou vodu. Provedl jsem to, že jsem koncovky přesunul, kabely mázl silikonem a koncovky vrátil na místo. Odpadla minimálně první nepříjemná vlastnost a věřím, že i s choulostivostí na vlhko to bude lepší.