Diely E 12- staršie a E 10

Pouze nekomerční inzeráty!!!

Moderátoři: Jarda, peple

Diely E 12- staršie a E 10

Příspěvekod Raper » stř črc 28, 2010 7:26 pm

Posledná (z dvoch) E 10 sa chystá do šrotu, teda predtým ponúkam najmä časti podvozku a karosérie do pléna. Zväčša je zaujem o dvere, tie su však hrdzavé ako u každého ale rovné. Iné časti som zmontoval a sú uskladnené teda budu k maní aj neskor. Dalej sa u mna na dvore vyskytuje aj jedna E 12 kt. je ochotná sa rozobrat na orgány. K mání je takmer všetko (ako to už chodí hlavne to co nik nepotrebuje) bloky motoru, interierové casti, podvozkové časti, chladič, radiator, kabelaž, svetla, brzdový posilovač, kurenie, tapacir.... Takže ak ktosi cosi potrebuje veselo sa ozývajte, od Októbra budem asi jazdiť aj čechy tak by nemusel byt s dovozom problém.
Čosi viem zohnať aj nové : koncový diel výfuku Bosal 105€, podtlakové hadice 2€/m, vzduchový filter 12€, olejový 8€
Kinderko E 12 r.91 späť medzi živými, i keď nie medzi zdravými.
Raper
Přispěvatel
Přispěvatel

Re: Diely E 12- staršie a E 10

Příspěvekod škatulka » čtv črc 29, 2010 3:09 pm

Prosím tě, nech mi každopádně chladič na E12. Dale bych uvítal 2ks závěsů na roletky bočních
okének ( takové malé plastové háčky na 2 vruty) a bezp. pásy na středni a zadní řadu sedadel.
V šedé přístrojovce mám hnědé víko odkládací schránky a výklopné víčko na brzdovce, tak bych
je taky rád vyměnil za šedé. Na barvě pásů nezáleží, interiér je kombinace šedé a hnědé.
Stačí mi to až na sraz v září. Předem díky . Bohouš a Petra i se Škatulkou.
škatulka
Přispěvatel
Přispěvatel

Re: Diely E 12- staršie a E 10

Příspěvekod Raper » ned srp 29, 2010 3:39 pm

Vlastne ved ja pre seba zhanam nosič na kolo. Tak ci uz kupit alebo formou výmeny za diely. Nebudem zatažovať forum "Kupa".
Kinderko E 12 r.91 späť medzi živými, i keď nie medzi zdravými.
Raper
Přispěvatel
Přispěvatel

Zpět na Prodám - Vyměním