Mam libero a vždy jak zaprší nebo jak jsou mrazy nenastartuji!Jednou jsem vyměnil vysokonapětovou cívku ale z mazdy 323F pak to jezdilo tyden v pohodě.Za tyden začlo pršet jel jsem s práce a opět mi to zdechlo a konec!Ted jsem to odvlekl do garáže a nevím už si s tim rady!Nejraději bych to rozkopal mam s toho nervy!Jiskru to dáva ale nevím jestli není slabá.Benzín smrdí až moc i svíčky jsou mokré!měnil jsem i svíčky!Jiskra jde na jednotlivé válce s kabelu i s vysokonapětové cívky s kabelu jak říkám nevím ale jestli je dostačující!Kdyby jste náhodou věděli o něčem jak si s tím poradit napište prosím!
Předem díky Ivoš!

Ještě bych chtěl dodat že je to vždycky orosene kapičkama vody cívka i hlava rozdělovače když v tom dešti mi to chcípne a nejede dál vždy to pak vysuším ale i tak to nechytne!Mám takové tušení že kdybych tam vyměnil tu cívku zase že to asi pojede!nemužu ale po každém dešti měnit cívku to je blbost!Nad tou nápravou v zadu je dost velky otvor nevim jestli tam nema byt origo nějaky plech ,jestli tam nestříká voda od kola nebo už nevim!
Nebo ta cívka odešla a chtělo by to koupit orginál na ten typ vozu ale proč vždy v dešti to přestane jet!
Jsem už s toho kakaový!!!!