Když dám stáhnout tento dokument http://subaru-libero.cestovatel.cz/navody/navod-91/ tak se napíše, co s tím mám dělat??díky ři pokusu o přístup k: http://subaru-libero.cestovatel.cz/navody/navod-91/
se objevila následující chyba:
Access Denied.
Přístup k dokumentu byl stornován v důsledku nedostatečných přístupových práv. Pokud jste přesvědčeni, že se jedná o chybu, kontaktujte správce vzdáleného serveru.
Odkaz na stažení manuálu
- Pajas
- Inventář fóra
- Kontaktovat uživatele:
Odkaz na stažení manuálu
Subaru Libero E12- červená metla. Rok výroby 1992. 5B* 0229. Další bílé E12-bílá,výroba 1987. 5B* 7981 zatím v depu, postupně se spravuje
- covex
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odkaz na stažení manuálu
S tim bohuzel nemuzu nic udelat. Puvodni stranky na cestovateli spravoval Veros, a jesli tam neco zustalo, tak je tam ted zakazany pristup. Tzn. zkusit kontaktovat Verose, jesli tam este neco je, tak to muzeme presunout sem.
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
Subaru Vivio GLi 4WD 660 rv92
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
Subaru Vivio GLi 4WD 660 rv92
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
- Pajas
- Inventář fóra
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak dobrá. Nemá někdo tento manuál stažený doma? PPotřeboval bych stránku o nastavení automat. sytiče, kde přesně má být ryska. Díky všem .)
Subaru Libero E12- červená metla. Rok výroby 1992. 5B* 0229. Další bílé E12-bílá,výroba 1987. 5B* 7981 zatím v depu, postupně se spravuje
-
- Přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Věroš by o tom něco věděl. Stahovali mi to lidi z Ruska a děsně rostl zahraniční traffic.
Jakým způsobem to mám poslat? Papírovou verzi pošlu nejraději někomu, kdo jezdí na srazy. Elektronickou na neveřejném odkazu.
--VK
Jakým způsobem to mám poslat? Papírovou verzi pošlu nejraději někomu, kdo jezdí na srazy. Elektronickou na neveřejném odkazu.
--VK
Už asi nikdy nebudu mít tak skvělé auto.