Zdravím příznivce,a šťastné majitele tohoto"peklostroje"!I já jsem se stal, tak trochu náhodou, majitelem této Japonské technické lahůdky,kteréžto jsem zachránil takřka v hodině 12 před jistou záhubou z jednoho nejmenovaného vrakoviště kdesy u Kladna,kde po dva roky bylo zvolna pohlcováno přírodou!Je to E 10,r.v.87.Jen odlepit ho z ďolíků,které vystálo za tu dobu stálo půjčenou Feldu málem spojku!Nechci kvůliva tomu zakládat nové vlákno,tak se z dovolením vetřu do tohoto starého,Pajas doufám promine!?Vozítko je obdivuhodně v docela slušném stavu,a po odblešení,odvšivení ,vysušení,, odbahnění a elektrizaci,vypadá k světu!Problém mám jen s motorem,který,ač údajně po G.O.,je zčásti nekompletní,některé díly(startér,cívka,některé hadice,kabeláž,apod.)zcela chybí!Potřeboval bych tedy nahlédnouti do vozidla po této motorové stránce ve funkčním stavu,abych zvěděl více podrobností jak kde a kudy se ubírá tzv.příslušenství motoru,páč ten můj vypadá spíše jako polomotor!Přikládám nějaké foto.a těším se na další spolupráci při info.jak toto reinkarnovat!Zdravím Drso v.r.

- 2012-11-13 021 – kopie.JPG (175.19 KiB) Zobrazeno 32713 x

- 2012-11-13 011 – kopie.JPG (202.11 KiB) Zobrazeno 32713 x

- 2012-11-13 017 – kopie.JPG (210.5 KiB) Zobrazeno 32713 x
Čiao.D.