Alternátor
- Lubomír
- "Pečené kolínko fóra" :-)
držák altíku
no, nazdar,
teda ten hrubý plech s drážkou čo nastavuje polohu altíku čo si asi stratil ti rád poskytnem, mám náhradnú, ale s tým privarením závitu by som dal trochu pozor jednak na to, čo je z druhej strany toho miesta,- je tam blízko ten plastový kryt rozvodového remeňa, termoplast. Odišiel by. Takže dolu s ním. No a altík určite odpojiť!!!!. Nestačí nechať visieť na kábloch a zvárať! Diody by sa porúčali pánu! (Viem o čom hovorím,už sa mi to raz podarilo...) Stojí to aj v návode, mimochodom.
Ozvi sa .
a veľa zdaru
teda ten hrubý plech s drážkou čo nastavuje polohu altíku čo si asi stratil ti rád poskytnem, mám náhradnú, ale s tým privarením závitu by som dal trochu pozor jednak na to, čo je z druhej strany toho miesta,- je tam blízko ten plastový kryt rozvodového remeňa, termoplast. Odišiel by. Takže dolu s ním. No a altík určite odpojiť!!!!. Nestačí nechať visieť na kábloch a zvárať! Diody by sa porúčali pánu! (Viem o čom hovorím,už sa mi to raz podarilo...) Stojí to aj v návode, mimochodom.
Ozvi sa .
a veľa zdaru
najprv E10, ročník 1984 na 12"diskoch, DeLuxe, slúžil od 1993, 350 000 km....
od 2008 prezbrojený na novší 94-E12 1.2i 4WD, červený "hintovček",
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka
Díky za podporu a dobré rady!
2Lubomír:
Moc děkuju za nabídnutý držák, určitě mi hodně pomůže. Zkoušel jsem Ti už dvakrát poslat SZ, bohužel vždy probliklo, že byla odeslána, ale místo ve složce odeslaných se stále objevuje v neodeslaných. Tak jestli mi můžeš věnovat trochu svého času, zkus mi prosím napsat na mail krum@seznam.cz. P.
2Lubomír:
Moc děkuju za nabídnutý držák, určitě mi hodně pomůže. Zkoušel jsem Ti už dvakrát poslat SZ, bohužel vždy probliklo, že byla odeslána, ale místo ve složce odeslaných se stále objevuje v neodeslaných. Tak jestli mi můžeš věnovat trochu svého času, zkus mi prosím napsat na mail krum@seznam.cz. P.
- Lubomír
hotovo
diel je odoslaný, dúfam, že prišiel OK,
ozvi sa, nech túto tému môže admin zmazať....
ozvi sa, nech túto tému môže admin zmazať....
2Lubomír:
Moc děkuju, když jsem dorazil ze silvestrovských hor, balíček už na mě doma čekal. Při mém současném tragickém životním stylu jsem se bohužel ještě nedostal k tomu ho otevřít, určitě je tam ale "to ono". Můžu tedy začít shánět šikovného svářeče. No a jelikož nebyl balíček na dobírku, jsi tímto druhý člověk (vedle Jardy), kterému "zůstávám dlužen". Tak snad budu mít příležitost Ti to oplatit, snad bude nějaký termín srazu v době, kdy bude Bobeš zrovna chvilku jezdit.
No a všem děkuju za dobré rady, admina prosím o smazání téhle větve (samozřejmě až za chvíli, ať Lubomír vidí, že jsem slušně vychovaný a poděkoval jsem).
P.
Moc děkuju, když jsem dorazil ze silvestrovských hor, balíček už na mě doma čekal. Při mém současném tragickém životním stylu jsem se bohužel ještě nedostal k tomu ho otevřít, určitě je tam ale "to ono". Můžu tedy začít shánět šikovného svářeče. No a jelikož nebyl balíček na dobírku, jsi tímto druhý člověk (vedle Jardy), kterému "zůstávám dlužen". Tak snad budu mít příležitost Ti to oplatit, snad bude nějaký termín srazu v době, kdy bude Bobeš zrovna chvilku jezdit.
No a všem děkuju za dobré rady, admina prosím o smazání téhle větve (samozřejmě až za chvíli, ať Lubomír vidí, že jsem slušně vychovaný a poděkoval jsem).
P.
- Lubomír
Prečítané, vybavené
Prajem úspešnú opravu a mnoho km ...
- Raper
- Inventář fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alternátor
Ciste na baterku se se starym da ujet prez 150km. Dokazal to Skatulka pri navrate zo zrazu v Melniku. A tiez ja pri navrate zo Spanielska, ale mam 56Ah baterku no 90km zo 150 som siel so svetlami. Jezdi nekdo na Favoritacky alternator, je potrebne cosi menit v elektike, pridavat relatka a pod.?
Kinderko E 12 r.91
Fiat Ducato 2,3 JTD
Fiat Ducato 2,3 JTD
- Karel
Alternátor z Favorita, nebo Felicie 1.3 je možno použít. Na původní alternátor vedou do konektoruRaper píše:Jezdi nekdo na Favoritacky alternator, je potrebne cosi menit v elektike, pridavat relatka a pod.?
2 tenké dráty. Použiješ pouze ten, co vede na kontrolku. Ten co zbyde tak zaizoluj a nech volně.
Při montáži si budeš muset pomoct "vymezovacími" podložkami.
K.
Nikdo není dokonalej.
- Raper
- Inventář fóra
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji Karle, az ted jesm objevil i druhe tema kde´s to psal. viewtopic.php?f=11&t=530&hilit=favorit&start=20
Kinderko E 12 r.91
Fiat Ducato 2,3 JTD
Fiat Ducato 2,3 JTD