Reznou vsem - jedine nove, jestli jeste jsou, stala tusim 700,- jedna. Je ovsem zasadne potreba nejdriv osetrit plechy na ktere se nasazuji jinak se to prodre znova a lista opet rezne.
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
Jestli nedochází ke zmatení pojmů - nenapsal jsi totiž, jakou lištu máš na mysli. Covex píše o lištách pod okna, protože ty odcházejí. Ale je těžko představitelné, že by se daly nějak podomácku vyrobit (ani ze 3D tisku by asi moc nefungovaly - sametku nevytiskneš a bez ní se bude okno při spouštění zakusovat). Ale kdybys měl na mysli boční plastové lišty nebo nerezové pojezdové lišty, oboje jsou celkem nesmrtelné, ty by někdo z vraku mít mohl.
Přesně tyhle jsem myslel, ty pod okny. Pokud bych to vyrobil na CNC z hliniku a byla by tam ta guma, tak by to vadit nemělo? Pokud by nějaké někdo mel na prodej, ušetřil by mi dost času
Ta guma musí mít jednak břit, který zachytí vodu, a pak tu "sametovou" plošku, po které sklo klouže. To bys asi sotva vyrobil, takže bys musel na hliník nějak naroubovat buďto původní gumu z těch zrezlých lišt nebo z jiného auta.
Originální lišty drží na rámu okna napružením té plechové vložky, která ráda rezaví. Hliníkové bys asi musel přilepit - což by snad ničemu nevadilo.
Podle mě je ale lepší koupit nové (pokud jsou ještě k mání).
Tak mozna by slo udelat proste hlinikovy "U" profil a na nej nalepit z vnitrni strany sametku ze stare listy. Zbytek proste nechat hlinikovy, jen aby tam nebyl ostry okraj plechu dveri a prilepit to tam PU lepidlem na okna. Auto uz to prezije.
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální