Hlavne ta cast bez koule je normalne zadni pricna trubka ramu Libera na kterem sedi motor. Vsechny tazne se k nemu pridelavaji srouby. U Libera ma vetsina taznych jeste "taznou" tyc pod motorem k druhe trubce ramu.
Nevim zda tu je jeste toto tazne:
Co se tyce tveho tazneho, tak reseni existuje - zajed k nemu kdo dela (nejlip vyrabi) tazna, pokud bude chtit poradi si s tim.
Tažné zařízení
- covex
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tažné zařízení
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
---
- Soptík Hřensko
- Člen korespondent
- Typ Libera: E12
Demontoval jsem tažné, kdyby to někdo chtěl, ať se ozve.
- covex
- Kontaktovat uživatele:
To je taky nejake samo-domo. Proc si to demontoval? Je to varianta, ktera ani nesnizuje svetlou vysku, akorat ta delka smerem dozadu mi prijde nejak hrozne moc...
---
---
- Soptík Hřensko
- Člen korespondent
Demontoval jsem to, protože musím dělat podstatnější věci a nešel otevřít motor. Samodomo to je určitě a na papíry to rozhodně není. Bylo to na ježdění do lesa na zvýšení přepravní kapacity - žádná elektrika
- Machy_CZ
- Člen korespondent
- Typ Libera: Zatím žádné
Jejda to tazne no nevim, netahal bych za nim nic po silnici
Ja mam to co je na obrazku od Covexe
Ja mam to co je na obrazku od Covexe
Nissan 300ZX '90 3.0i V6, Abarth 5OO '10 1.4i esseesse, Subaru Impreza '09 2.0i RX
JDM:
Mitsubishi Delica '96 2.8 TD SWB Crystal Lite, Mitsubishi Delica '95 3.0i V6 LWB Crystal Lite
http://moje.auto.cz/user/Machy-CZ
JDM:
Mitsubishi Delica '96 2.8 TD SWB Crystal Lite, Mitsubishi Delica '95 3.0i V6 LWB Crystal Lite
http://moje.auto.cz/user/Machy-CZ
- Soptík Hřensko
- Člen korespondent
Napadá mě, že by do té trubky (rámu, či co to je za rozpěru) šla navařit druhá trubka, do které by se upravené tažné vsunulo a nějakým způsobem zajistilo. Asi takhle nějak:
Mám dojem, že ta trubka tam je jen pro držák motoru a držení rámu "u sebe", takže když se to dobře a kvalitně svaří, nemuselo by to ničemu vadit. Jen to pak protáhnout přes úřad a nechat zapsat, byť třeba s typovým listem od jiného závěska...- covex
- Kontaktovat uživatele:
Jeste stale je u me k mani toto, pokud bys hledal jen tazne, nebo inspiraci jak to meli soudruzi z nemecka:
viewtopic.php?f=8&t=2274
ja bych se pri provrtani te trubky bal, ze to bude moc namahane i dobre svarene. Ono ne uplne zbytecne ma vetsina taznych vedenou trubku pod motorem jeste k druhe trubce ramu. Uchyceni na jednu trubku ji musi extremne namahat a to ani ne tak pri tahnuti, jako pri brzdeni. Je to videt i na tomto "samodomo" kousku i presto, ze tam jsou ta kridla.
viewtopic.php?f=8&t=2274
ja bych se pri provrtani te trubky bal, ze to bude moc namahane i dobre svarene. Ono ne uplne zbytecne ma vetsina taznych vedenou trubku pod motorem jeste k druhe trubce ramu. Uchyceni na jednu trubku ji musi extremne namahat a to ani ne tak pri tahnuti, jako pri brzdeni. Je to videt i na tomto "samodomo" kousku i presto, ze tam jsou ta kridla.
---
---