Zdravím všechny Liberaře,
snažím se již poměrně delší dobu sehnat nějaké Libero, ale bohužel se mi to nedaří Proto jsem dnes dal naději tomu, jestli by nebyl někdo tak hodný, že by se chtěl nějakého Libera zbavit a podělit se o to, jak skvělé a výjimečné auto Libero je
Jsem velkým fanoušekem japonských automobilů třídy Kei a úplně nejvíce Subaru Domingo/Sambar, což je v EU Libero. Proto budu nesmírně rád za jakoukoliv nabídku (Vím, že jsou tato auta velice nedostupná svojí speciálností a proto není moc lidí, kteří by se jich chtěli jen tak zbavit, protože hodně přirostou k srdci. Proto budu opravdu neskutečně vděčný komukoliv, který by mě pomohl ochutnat, jaké je to být majitelem Libera )
Kontaktovat mě můžete:
email: matej@dolezal.one
tel: 724177989
WhatsApp
Koupím Libero E12 FA
-
- Náhodný kolemjdoucí
- Typ Libera: E12/FA
Koupím Libero E12 FA
Naposledy upravil(a) MatKei dne sob říj 09, 2021 1:15 pm, celkem upraveno 1 x.
- covex
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupím Libero E12 FA
Chce to trpelivost, doufam jsi si vedom, ze auto jiz prechazi do kategorie veteran a nejsou dostupne (zatim nektere) nahradni dily. Vyplati se sledovat i tema:
https://subaru-libero.cz/forum/viewtopic.php?f=5&t=491
Pokud je problem na nejakem liberu jen koroze, je to problem resitelny, ram i kastle se daji dovarit. Celni sklo v garazi nevyrobis..
Pokud je problem na nejakem liberu jen koroze, je to problem resitelny, ram i kastle se daji dovarit. Celni sklo v garazi nevyrobis..
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
-
- Náhodný kolemjdoucí
Dobrý den,
děkuji Vám za odpověď. Samozřejmě chápu a vím, že tato auta trpí na korozi. Ale kousek Libera (v Losiné), na kterém jsem se byl podívat, byl opravdu příliš daleko od záchrany auta. Rád Vám případně pošlu fotografie
děkuji Vám za odpověď. Samozřejmě chápu a vím, že tato auta trpí na korozi. Ale kousek Libera (v Losiné), na kterém jsem se byl podívat, byl opravdu příliš daleko od záchrany auta. Rád Vám případně pošlu fotografie
- Mis.us
- Typ Libera: KJ8 a FA8
MatKei: zdar, musím tě zklamat, ale těžko něco pěknýho seženeš...všechno jsou to dohnily jebky a ten kdo do toho nasypal prachy už si to nechá. Rozhodně počítej s tím, že když seženeš slušný libero, tak pod 100k se nedostaneš, teď mám na mysli s platnými papíry, STK a málo koroze. M.
Subaru E12 Wagon 4WD SDX-SR (KJ8) 38kw 1989
Subaru E12 Wagon 4WD SDX-SR (FA8) 40kw 1997
Subaru 1.8GL 4WD Turbo coupé (AG5) 100kw 1987
Subaru Legacy 2.0 Turbo Wagon (BF5) 177kw 1991
-
- Náhodný kolemjdoucí
Dobrý den,
děkuji Vám za odpověď. Přesně to, co jste napsal vím a počítám s tím. Neměl byste nějaké na prodej nebo nevíte náhodou o někom, kdo by se jej chtěl zbavit?
Děkuji
děkuji Vám za odpověď. Přesně to, co jste napsal vím a počítám s tím. Neměl byste nějaké na prodej nebo nevíte náhodou o někom, kdo by se jej chtěl zbavit?
Děkuji
- Mis.us
- Typ Libera: KJ8 a FA8
Ja prodával Luďkovi celkem slušný před necelým půl rokem, jestli ho pustí je na něm
Subaru E12 Wagon 4WD SDX-SR (KJ8) 38kw 1989
- Tuti
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi správně poznamenal, aut na prodej moc není, takže bych doporučoval poohlédnot se i mimo ČR. Na západě už se ceny vyšplhaly do veteránské úrovně, takže v rozumné dostupnosti zbývá v podstatě Polsko a Maďarsko, ale s nádechem dobrodružství by se dalo možná hledat třeba i v Rumunsku nebo v Bulharsku.
Pro náhled jeden Pšonk - https://www.olx.pl/d/oferta/subaru-libe ... shop_basic .. v Německu za podobný stav už běžně chtějí dvojnásobek.
(čímž netvrdím, že je to dobrá příležitost ke koupi - ročník 1998 to rozhodně není - nemluvě o nájezdu - a když prodejce evidentně lže, je potřeba se mít na pozoru)
Pro náhled jeden Pšonk - https://www.olx.pl/d/oferta/subaru-libe ... shop_basic .. v Německu za podobný stav už běžně chtějí dvojnásobek.
(čímž netvrdím, že je to dobrá příležitost ke koupi - ročník 1998 to rozhodně není - nemluvě o nájezdu - a když prodejce evidentně lže, je potřeba se mít na pozoru)
tuti
-------
já rád - ty rád - allrad
-------
já rád - ty rád - allrad
-
- Náhodný kolemjdoucí
Dobrý den,
děkuji Vám za Vaše typy a konkrétní inzerát Libera. Zkusím prozkoumat zahraniční inzerci a uvidím
děkuji Vám za Vaše typy a konkrétní inzerát Libera. Zkusím prozkoumat zahraniční inzerci a uvidím
-
- Přispěvatel
- Typ Libera: novejsi
Čelní okno zrovna až tak velký problém nebyl; bojím se, že se tam objeví horší už nedostupné dílycovex píše: ↑sob říj 09, 2021 10:06 am Chce to trpelivost, doufam jsi si vedom, ze auto jiz prechazi do kategorie veteran a nejsou dostupne (zatim nektere) nahradni dily. Vyplati se sledovat i tema: