klika
- covex
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Re: klika
Nepises na jaky rocnik, ale predpokladam plastovou na novejsi Libero. Vzhledem k tomu ze je velmi casta bolest, tezko sezenes, Doporucuju spravit, jakymkoli zpusobem - svarit, slepit, sesroubovat...
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
- kraxna
- Člen korespondent
- Typ Libera: novější
- Kontaktovat uživatele:
Pošli fotku jak vypadá tvoje stávající. Zkusíme ti poradit.
Já jsem opravil moji (vyrvaný šroub, který se montuje skrz dveře) tak, že jsem nahřál v oleji šestihranný šroub odpovídající velikosti, zatavil jsem ho do toho válcového otvoru po starém a dokud ten plast okolo byl ještě tvárný, zahnul jsem ho tak, aby zakryl celou hlavu toho šroubu. Pevné, funkční, pěkné. Viděl jsem i kliky opravené tak, že byly přes vyvrtanou díru stáhnuté skrz ke dveřím - to je asi taky funkční, ale vypadá to hrozně
Vojta
Já jsem opravil moji (vyrvaný šroub, který se montuje skrz dveře) tak, že jsem nahřál v oleji šestihranný šroub odpovídající velikosti, zatavil jsem ho do toho válcového otvoru po starém a dokud ten plast okolo byl ještě tvárný, zahnul jsem ho tak, aby zakryl celou hlavu toho šroubu. Pevné, funkční, pěkné. Viděl jsem i kliky opravené tak, že byly přes vyvrtanou díru stáhnuté skrz ke dveřím - to je asi taky funkční, ale vypadá to hrozně
Vojta
Zpomal a užij si to.
diky kluci. kdyz to rozdelam, abych to vyfotil, uz to asi nezadelam. sotva to tam drzi. je to na novy typ. tam jsou uvnitr nejake cepy, ty vedou do toho plastu a to je vyrvane tak, ze kus toho plastoveho osazeni kol cepu je urvan a ztracen. asi mi fakt nezbyde, nez to nejak resit. budiz to posledni moznost, kdyz to nikde nesezenu.
- Mis.us
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Typ Libera: KJ8 a FA8
Můžu ti objednat novou a nechat ti ji kundirem přivést....mimochodem je lepší otevírat zevnitř, stejně tam musíš sáhnout kuli odjištění zamykaciho knoflíku;) m.
Subaru E12 Wagon 4WD SDX-SR (KJ8) 38kw 1989
Subaru E12 Wagon 4WD SDX-SR (FA8) 40kw 1997
Subaru 1.8GL 4WD Turbo coupé (AG5) 100kw 1987
Subaru Legacy 2.0 Turbo Wagon (BF5) 177kw 1991
Subaru E12 Wagon 4WD SDX-SR (FA8) 40kw 1997
Subaru 1.8GL 4WD Turbo coupé (AG5) 100kw 1987
Subaru Legacy 2.0 Turbo Wagon (BF5) 177kw 1991