Vyndal jsem stávající koberce, ošetřil něco málo koroze, co jsem pod nimi našel a podle nich řezal koberec čerstvě koupený za 4 stovky přes Bazoš.
- To bylo zatím na pod prostřední lavici a kufr - vyřezal jsem to tak, že pod lavicí nemám naříznutý předěl jako u originálu (ačkoliv s následnou montáží lavice to bylo trochu složitější, dalo se to zvládnout).
- Kufr byl už o poznání jednodušší - koberec sahá až skoro k začátku zadní lavice.
- Další den jsem to nevydržel a jel jsem do Breno koberce pro fungl nový kus, který byl jen o 60 Kč dražší než ten z Bazoše, tak jsem teda udělal i předek - a to bylo peklo

- Dalším nepříjemným zjištěním je, že hlavně pod spolujezdcovýma nohama kondenzuje strašně moc vody a filc, který je nalepený zespod originálního koberce, je nacucaný vodou tak, že mi trvalo ho 3 hodiny vysušit kombinací - topná deska + babiččno elektrické topení + mamčin fén. A pod ním to samozřejmě rezne - vyřešeno vybroušením a přetřením odrezovačem (zčernal, fungoval), pak kartáč, odrezovač a několikrát dokola.
P.S. Nevím co ti spolujezdci dělají, ale já to pod nohama mokré nemám - Asi si pořídím ceduli " Oklepej si boty nebo jeď jiným autobusem".