A me na Broumaku nic?:) No mozna jsem tam nebyl.. prijel jsem az vecer.
Jedno uz trochu omsele sedive/stribrne a evidentne pouzivane stoji velmi casto v Liberci v parkoviste u Papirove. Driv staval v te proluce mezi domy ale ted tam neco stavi .
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
Na Broumáku jsem nebyl - mám přehled jen o Liberech na trasách po kterých jezdívám, sídliště naprosto nemám zmáknutý. Dneska jsem načapal Peplebus Na Bídě - doufám, že se mu kalendáříky za oknem úplně nerozmočily, protože bylo poněkud vlhko a já jsem neměl u sebe žádný igelit na zabalení.
Jinak ti kdo jezdí po Liberci se můžou pro kalendáříky stavit u mě v práci (ve dvoře naproti SPŠ strojní) nebo ve VJ Cars na M. Horákové, nechal jsem jim tam hromádku.
som stretol dnes, 18.12. 06, išlo hore kopcom z Ústí nad Orlicí cca 14.50hod. smerom na Náchod. Bol som tam na služobke Fabiou, Značku som v prekvapení nestihol odčítať... -Niekto, čo chodí do práce, zrejme...
najprv E10, ročník 1984 na 12"diskoch, DeLuxe, slúžil od 1993, 350 000 km....
od 2008 prezbrojený na novší 94-E12 1.2i 4WD, červený "hintovček",
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka
Dnes mne asi potkal "Tuti", ne?
Na Severaku na parkovisti - na okenku meho zeleneho "noveho" se objevily kalendare a opodal stalo vinove "stare".
Jezisku dekuju, kalendare jsou moc pekne.
Správná trefa, Byli jsme se trochu projít, aby nám po svátkách vytrávilo. Docela mě překvapilo, že jsme na parkovišti potkali pár lidí s běžkama, i když my jsme se kolem Slovanky a Bramberka pohybovali skoro po suchu. Jak to vypadá se stopou na magistrále?
Stojí v Liberci "Na Jeřábu" (jsme skoro sousedi), má poměrně novou SPZ a vypadá to, že se na něm intenzivně maká
Šupnul jsem tam do schránky pár kalendáříčků, možná bude o člena víc
Vcera jsem v Praze Dejvicich kolem 18h vletel do libero rojeni.. tedy ze dvou za sebou jdoucich ulic vyjelo jedno starsi cerne a druhe bile, ktere zastavilo na semaforu za mnou a mavali sme na sebe .
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
V pátek jsem novější bílé potkal na Smržovce - blikal jsem a mával, ale pán se tvářil, jako že tak podivné vozítko v životě neviděl .
SPZ bylo 2L5 ...., což je poměrně nové - takže pravděpodobně jeden z těch "bělásků" o kterých byla řeč na podzim. A místem výskytu odpovídá tomu, co v pondělí zaměřil Dědek.
dnes jsem byl v Praze služebně, u bývalého???? parku J.F. jsem v uličce viděl nové hodně pěkné zelené hodně polepené asi firemní.
Při spáteční cestě na Hr. Kr. jelo do protisměru v 11 hodin nové zelené prosklené.
Kdo je moudrý, míří ke hvězdám
nově= jsem majitel nového KIA SOUL 1600