Hurááá je tu sníh :-)
- Tuti
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem tak dneska jezdil po Jizerkách a poslouchal při tom rádio, mám dojem, že všude sněží víc. Praha, Brno, Budějovice, Vary - všude se už dopoledne mluvilo o 15-20 cm a tady je za celý den sotva deset čísel (teda kdyby někde byla rovnoměrná vrstva, což není, protože vítr si to rovná do závějí a jazyků).
tuti
-------
já rád - ty rád - allrad
-------
já rád - ty rád - allrad
- covex
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
S tim snezenim to je zajimavy. Zatimco od severo zapadu se k nam konecne dostalo trochu studenyho vzduchu a tak v Liberci mrzlo ale nebyl snih, tak dest resp. snih prichazel od jihozapadu kde sice padal snih ale este nemrzlo. Rozhranni prochazelo napric CR od JZ k SV a tak v pulce cech uz vydatne snezilo ale na severu nic. Myslim ze provozovaltel Jestedskeho arealu si musi trhat vlasy...

Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
---
- Tuti
- Kontaktovat uživatele:
A nebo možná si naopak mne rucecovex píše:Myslim ze provozovaltel Jestedskeho arealu si musi trhat vlasy...

http://zima.ihned.cz/c4-10048640-201901 ... atu-nezada
A vo tom to je..
tuti
-------
já rád - ty rád - allrad
-------
já rád - ty rád - allrad
Tak jsem dneska otestoval liberko ve sněhu.
Nejdřív jsem tahal Mercedes Vito z příkopu a šlo to jako prd a tak jsem zpichnul jel jsem hledat něco těžšího a našel jsem málo používanou silnici vpolích (cca 2 auta denně ) , byli tam vyjeté koleje a asi 30 cm sněhu, až se mi koleje ztratili jel jsem ještě asi 50 metrů než mě zastavila 80 cm hluboká závěj a přišla ke slovu lopata a cesta zpátky. Liberku ztoho začla klouzat spojka,tak doufám že po zchladnutí bude zas vpohodě...
Michalson
fotka mi sem dát nejde,fotil jsem to mobilem...
Nejdřív jsem tahal Mercedes Vito z příkopu a šlo to jako prd a tak jsem zpichnul jel jsem hledat něco těžšího a našel jsem málo používanou silnici vpolích (cca 2 auta denně ) , byli tam vyjeté koleje a asi 30 cm sněhu, až se mi koleje ztratili jel jsem ještě asi 50 metrů než mě zastavila 80 cm hluboká závěj a přišla ke slovu lopata a cesta zpátky. Liberku ztoho začla klouzat spojka,tak doufám že po zchladnutí bude zas vpohodě...
Michalson
fotka mi sem dát nejde,fotil jsem to mobilem...
- covex
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem mel taky trabanta (to byly este doby kdy se jezdilo na jednech gumach cely rok
) a v zime to bylo super. Akorat se trochu zamlzovali okna ale zima mi v nem neprisla. Mozna sem v ty dobe este nebyl tak zhyckany.

Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
---
- dědek
- Typ Libera: E12
"Zrada" topení spočívala v tom, že ten tuplovaný tlumič výfuku nesměl nikde prorezavět(ale to bylo v praxi snad i nemožné) a vrtule, která "honila" vzduch
přez žebrování dvou válců na výfuk a do kabiny,toho tepla, když trochu mrzlo, na okna nedofoukla.Ale možná by stálo zato udělat pro "TOPENÍ" nový odkaz a tam to prodiskutovat.Dědek
přez žebrování dvou válců na výfuk a do kabiny,toho tepla, když trochu mrzlo, na okna nedofoukla.Ale možná by stálo zato udělat pro "TOPENÍ" nový odkaz a tam to prodiskutovat.Dědek
VW CaddY 1,9 tdI 2008
škoda yeti 1.2 2010
škoda yeti 1.2 2010