Po dohodě se správcem koleje jsem dnes zrušil blokaci nadbytečných pokojů, abych mu zbytečně nezabíral kapacitu, na kterou se mu hlásí jiní zájemci. Takže máme 14 pokojů rozdělených na maximální soukromí - to znamená, že všichni kdo přijedou sami mají jednolůžák, Lubomírova a Syslova skupina mají po dvou pokojích. Kdyby přijel ještě někdo s kým se v tuhle chvíli nepočítá a další pokoj by už nebyl k mání, poprosil bych jednotlivce nebo rozdělené skupinky o sestěhování .. věřím, že by to nebyl problém
Nákup jablek + medu jsem zrušil kvůli komplikované organizaci a takřka nulovému zájmu (Sysle netruchli, můžete se pro ně stavit v neděli - máš to při cestě

)
Dnes jsem byl ve Svijanech vyzvednout pivo a při té příležitosti jsem si znova projel většinu trasy - i když včera docela chumelilo, nikde to nebylo na čtyřkolku. Tak uvidíme, co nám počasí do soboty nachystá ..
A ještě jedna taková drobná nepříjemnost .. volali mi z Ještědu, že se jim nahlásila ještě další skupina - asi 150 němců, kteří přijdou udělat velkou útratu (narozdíl od naší usmlouvané ceny). Naštěstí má dorazit o něco později, takže my bychom snad už měli být po obědě. Bude to ale znamenat, že celé sobotní dopoledne bude trochu ve fofru, abychom na Ještěd dorazili co nejdřív. Píšu to radši předem, aby s tím všichni počítali. Je mi jasné, že honění minut akci nesvědčí, ale musíme to brát jak to je. Vyřazovat Ještěd z programu se mi kvůli tomu nechce.