Stránka 1 z 1

Koupit?

Napsal: pát čer 26, 2009 10:52 am
od rz.hanshagen
Zdravim.
Potrebuju auto do lesa-jezdeni do prace-2-3 tezari+vercajk.aby zvladlo nejakou mensi zmol,bahno a tak..premyslel jsem nad liberkem,ale hada se to ve me!dik za radu.

Re: Koupit?

Napsal: pát čer 26, 2009 11:29 am
od dědek
Když trefíš na nějaký zachovalejší (ne moc rezavý kousek , se kterým zatím nikdo neřádil na motokrosových tratích jako se čtyřkolkou jen tak pro legraci), bude to docela správná volba. Je až nezkutečné co Libero projede a uveze. Nechce to však nějaký už totál oježděný křáp, který má všude už"zemědělcké"vůle. vymlácený tlumiče, prasklý péra a je olejnička, pod kterou každý večer položíš pekáč, který ráno před jízdou sliješ zpět do motoru a převodovky. Načinčaný a nablýskaný exmeplář s lehkostí přejdi, protože za dva roky bude spodek stejně kvést a na kráse v lese mu ani ty nepřidáš.Koukej na stupeń koroze ne na barvu (ta se jen vozí),bacha na žrouta oleje v motoru (ten může kdykoli kleknout, protože má už mnoho za sebou a nenech se ukecat na klouzající spojku. To tě bude stát hned nejmíň šest tisíc navrh.(Spojka není zrovna nejsilnější místo v Liberu a moc nevydrží a blbě se opravuje.) Dědek

Re: Koupit?

Napsal: pát čer 26, 2009 7:00 pm
od rz.hanshagen
Tak jsem si ho koupil-neni zrezly,vcelku zachovaly,motor se zda ok-necoudi,nebyl ani zamasteny!jen prevodovka ko,ale uz se meni!
Koupil jsem ho vcelku narychlo,ale laska na prvni pohled,nedivim se vam,ze liberka mate!snad me nesklame.zdar

Re: Koupit?

Napsal: pát čer 26, 2009 7:17 pm
od Martinekk
Potešia aj nejaké fotečky :D
Keby to boli zlé autá tak ich nemáme, že jo... Pri troche starostlivosti riadni pracanti.

Re: Koupit?

Napsal: pát čer 26, 2009 9:21 pm
od rz.hanshagen
Jo,fotky budou