no to je cena se kterou se dá smířit, moje cena je z benzínky v opavě na shellce opravdu nevim jestli maji nějaké přirážky na benzinových pumpách
Ale nakonec jsem to nevydržel a kdyz jsem kupoval fridex tak jsem se pobavil z prodavačem kde nakupuju nahr díly a odešel jsem z 5ti l oleje 10w-40 polosintetika
debata probíhala asi tak
-měnim olej v rakvice co by ste mi tam doporučil nalit nalít
+jake že to auto na rakvicka neco pohledal 15-w40 nebo 10-w40 ale nemam v systemu kolik
-to nevadi ja zhruba vím
+co ste tam lil před tím
-nevim nejaky no name kdoví co tam kdo nalil předemnou
+ahaaaaaaaa hmmmmmm a podava mi plechvku s nějakym srancem že to mam nalit do starého oleje a nechat bublat na volnoběh že to taky tak děla
pak že tam mam hrknout nějaky levnější a zkrátit interval výměny a nalit tam po té něco lepšího
- aj samozrejmě strach a nějaky ty keci o oloupavajicím se prevítu karbonu a nasledném zacpání kanalků a znehodnocení nového oleje
+to se leje přímo do starého nějaky keci
zavěr nic se neznehodnotí ten sranec zazračně vyčistí motor za 5 min a novému oleji neublíží
ja jsem ovlivnitelný člověk a tak odcházím z prodejny s 5ti l oleje značka genuine gm typ10w-40 polosyntetika zazračnou pechovku za 100kč a 2mi l fridexu
mam doma jeden hodně zakarbonovanej blok tak vezmu vzorek oleje z rakvičky smíchám ze zázračným srancem a aplikuji na blok nechám působyt a možna tomu pomůžu trochu prstem a výsledky sem hodím a jestli to nic zázračně nerozpustí tak nejenže to do své rakvičky nenaleju ale asi budu velice zlí na prodavače a onu plechvku si vezmu sebou ( jako možna zbraň

) ) škoda že asi příjdu o další prodejnu náhradních dílů
zajímal by mě Váš názor jestli pomuže nebo ne nazev toho onoho je snad motor flusch vyrobce cyclo