Zakoupil jsem starý šrot, který jsem vlastními silami zrekonstruoval. Konečnou podobu zasílám na přiloženém obrázku. Vychytávek je ještě dost, ale konstrukčne je ve 100% stavu.
to bych rád,ale spolupráce s novim foto nebyla nejlepší a karta se mi smázla Fotodokumentace byla; kastle dole,GO.rámGO.převodovkaGO.převodka řízení GO noa všechny trubky co kde vedou.Ale bohužel už to je v pánu new_snipersmilie.gif
Koukám, oprava laku byla udělána jen z levé strany. Co? Nebo jsi zmáknul i ty "rychlý" prohy na pravém boku? Jinak něco takového stojí u našich na zahradě a je před "větší-menší" GO. Není-li ti to blbí, přiznej co jsi do to musel vrazit vedle své práce. Rozhoduji se, zda ten můj exemplář mám za 6 tis prodat, nebo se pustit do rekonstrukce. Dědek
Kupoval sem jen to nejnutnější,ložiska,barvy,poloosu,plech a další nesmysli už to je rok.Celkem sem měl připraveno 10000, ale dostal sem se na15000. :shock:U toho je altík náhradní přední a zadní sklo a sca150 hodin
Ty přední pružiny jsi tam dal jak jsou , nebo si je upravil ?
Nedávno jsem horko těžko sehnal zadní péro , protože bylo prasklý a teď mi prasklo to druhý . Přední péra mám komplet na půdě .
P+B.
To nám nedělej toto nech nám iluze o tom ,že to NAŠE U R Č I T Ě není takto rezavé
nááádherná práce něco takového dělal i Gari na starším(Moric) jen tiše závidíme
Artvandale, no, ja som robil podobnú generálku pred rokom a pol, a poviem Ti že je to teda práca od rána do večera každý deň niekoľko týždňov... Je to viacmenej nezaplatiteľné. Keby dakto chcel silou mocou moje Liberko tak by sa asi nedoplatil, svoju prácu si každý cení najviac...
Martinekk píše:Artvandale, no, ja som robil podobnú generálku pred rokom a pol, a poviem Ti že je to teda práca od rána do večera každý deň niekoľko týždňov... Je to viacmenej nezaplatiteľné. Keby dakto chcel silou mocou moje Liberko tak by sa asi nedoplatil, svoju prácu si každý cení najviac...
je mi jasny ze je to spousta prace...sam bych tohle delal nejspis celej zivot. jde mi o to ze je to v sekci sluzby -> prestavby vozidel, takze bych cekal jako navstevnik webu, ze je to jakoze nabidka toho co delaji. a pak by me teda zajimala ta cena:)
- Subaru Libero E12 SuperDeluxe rv96 zelene --- RIP
- Subaru Libero E12 SuperDeluxe rv95 zelene --- sold
+ Subaru Libero E12 SuperDeluxe rv96 bile --- stale zije!
možná by ho mohl někdo za všechny liberáky tady s takovým dotazem oslovit...trochu to na mě působí že to dělal pro sebe jako prezentaci svého servisu, tak je otázka jestli je to standartně "k mání" a jestli by se mu do toho chtělo znovu ..a jestli se mezi námi nízkorozpočtovými liberáky vůbec najde někde kdo si může dovolit to finančně adekvátně odměnit