Široké sedadlo
-
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Typ Libera: už bez Libera
- Kontaktovat uživatele:
Široké sedadlo
Druhá řada sedadel je užší kvůli nastupovaní cestujících na třetí řadu sedadel. To je jasné. Ale proč ji mít úzkou když jezdíme pouze čtyři a 5 nebo 6 málo kdy. Krom toho prostřední řada se dá posunout dopředu a míta k nastupování je tedy dostatek i s širokým sedadlem.
Tak sem se rozhodl úzké sedadlo vyhodit a nahradit ho plnohodnotnou sedačkou jako je vzadu. U p. Švadlenky kupuju zadní sedadlo v parádním stavu za pár babek, protože stávající zadní řadu chci zachovat.
Vše potřebné mám tedy nachystáno a teď už jen trochu volna na přehození ať se manželka nemusí "tísnit"
Zde už jedna přestavba funguje dokonce s třema autosedačkama
Tak sem se rozhodl úzké sedadlo vyhodit a nahradit ho plnohodnotnou sedačkou jako je vzadu. U p. Švadlenky kupuju zadní sedadlo v parádním stavu za pár babek, protože stávající zadní řadu chci zachovat.
Vše potřebné mám tedy nachystáno a teď už jen trochu volna na přehození ať se manželka nemusí "tísnit"
Zde už jedna přestavba funguje dokonce s třema autosedačkama
Naposledy upravil(a) peple dne pon bře 19, 2007 10:15 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
No to jooo
Origo se dělalo i toto. Vůz pouze pro čtyři, ale zato s loketníma opěrkama.
Origo se dělalo i toto. Vůz pouze pro čtyři, ale zato s loketníma opěrkama.
Naposledy upravil(a) peple dne pon bře 19, 2007 10:11 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám hotovo
Jenom teď nemůžu najít fotky z montáže (sem bordelář)
Konečný stav nafotím ještě jednou.
Všechno šlo hladce a sedadlo je nakonec o kousek vyšší, protože staré sedadlo má úplně jinou konstrukci.
A ještě sháním ten samej tříbodovej pás na druhou stranu
Jenom teď nemůžu najít fotky z montáže (sem bordelář)
Konečný stav nafotím ještě jednou.
Všechno šlo hladce a sedadlo je nakonec o kousek vyšší, protože staré sedadlo má úplně jinou konstrukci.
A ještě sháním ten samej tříbodovej pás na druhou stranu
Naposledy upravil(a) peple dne pon bře 19, 2007 10:07 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pár detajlů.
Přední hranu sem zpevnil úhelníkem, protože samotné dno sedačky není moc pevné...
Přední hranu sem zpevnil úhelníkem, protože samotné dno sedačky není moc pevné...
Naposledy upravil(a) peple dne pon bře 19, 2007 10:05 pm, celkem upraveno 1 x.
- dědek
- Typ Libera: E12
Nápad je to dobrý, ale na zadní sedačky se leze asi dost blbě. Na druhou stranu je to ale ideální lůžková úprava a nic se nemusí podkládat a ta opěrka netlačí do ledvin. Myslím však na obracenou verzi.Zadní řadu rovněž zachovat a druhé dvousedlo upravit jako "rychlovyndávací" a prostor pro zavazadla by byl hned za sedačkou řidiče a spolujezdce. Pokaždé, když to potřebuju, demontovat čtyři šrouby a k vůli tomu i postranní plasty, je otrava(horší je to pak vrátit zpátky). Nějaký čas jsem jezdil úplně bez zadní sedačky, ale tenhle nápad se mi zdá elegantnější.Auto pro pět(hubených) osob a prostor pro automatickou pračku. Co vy na to ? Dědek
- dědek
- Typ Libera: E12
Jo jo jo , paráda, že, a tašky hezky před sebou, nemusí otvírat ty zadní vrata a z vozíku před supermarketem hezky hned do autíčka šoupačkama. Víš Peple, moje rodina si pořád nemůže zvyknout na pásy (hlavně ty co mají "rolničku" uplně vzadu)natož si představ to lomcování s operadlem, protože si všichni myslí, že to je jak ve starý Oktávce a opěradlo se samo sklopí.A táta ten nevystoupí ani přez tu "díru" (už taky dozadu ani neleze).Dědek
Ja jezdím celé léto bez středních sedaček,protože jsme měli kočár (máme roční mimi) a bylo to velmi praktické. Celej kočárek vlezl dovnitř i se spícím miminkem, samozřejmě jen na krátké přejetí z marketu domů nebo na ryby. Ale to co udělal Pepl je originální, mít děti hned za sebou je bezva a jsou na očích a dosáhneš na všechny i ze předu od řídiče. Mám taky tři děti, teda kluky a postrádal jsem třetí místo a tohle je fajn nápad,jen to nastupování na poslední řadu je komplikované, ale mít děti po ruce je přednější.
Mimochodem Peple: mám pocit,že ty by jsi potřeboval spíše větší auto ,protože ho rozšířuješ jak do délky, výšky a vnítřního prostoru. Jsi prostě koumák.
Mimochodem Peple: mám pocit,že ty by jsi potřeboval spíše větší auto ,protože ho rozšířuješ jak do délky, výšky a vnítřního prostoru. Jsi prostě koumák.
Dandy
-
- Kontaktovat uživatele:
Jakou rolničkudědek píše:...hlavně ty co mají "rolničku" uplně vzadu...
To určitě nee. Velikost je pro nás akorát(jsme 4), VW Transporter je už moc velkej a za Synchro slušnýho ročníku bych se nedoplatil. No a jinej nepřipadá v úvahukosma.d píše:...mám pocit,že ty by jsi potřeboval spíše větší auto ...
Vlastně možná
To se mi nechce věřit,PEPLE,že by jsi Liberko obs,1.2 čenžl za 2,5. Láska k Liberu,že by nebyla VĚČNÁ...??????????? Jestli ti chybí ty dva metry o co je delší třeba ten HYUNDAI tak udělej nosič na 6-kol.
Liberko je Liberko,to je životní styl i se všemi neduhy a úšklebky na silnici. Stejně jako Tatraklub atd.. Je to životní styl. To by ti určitě chybělo. Od tebe to beru spíš jako provokaci.
Liberko je Liberko,to je životní styl i se všemi neduhy a úšklebky na silnici. Stejně jako Tatraklub atd.. Je to životní styl. To by ti určitě chybělo. Od tebe to beru spíš jako provokaci.
Dandy