Katalog náhradních dílů
- Karel
- "Pečené kolínko fóra" :-)
Katalog náhradních dílů
Povedlo se mi sehnat katalog náhradních dílů Libero na CD.Ale má to jenom jednu malou chybičku.Neumím ho spustit.
Dostal jsem pouze informaci , že když to instalovali na prodejně ,/odkud ho mám/ tak se s tím potýkali také,ale zvítězili.
Oč mi jde Najde se mezi námi hekr, který by to spustil,a umožnil ostatním mít svůj vlastní katalog Je to velmi užitečná věc.Po zadání VINu se zobrazí ta součástka která tam zrovna patří a podle orig čísla se dobře shání v druhovýrobě A nehlaste se fšichni
K.
Dostal jsem pouze informaci , že když to instalovali na prodejně ,/odkud ho mám/ tak se s tím potýkali také,ale zvítězili.
Oč mi jde Najde se mezi námi hekr, který by to spustil,a umožnil ostatním mít svůj vlastní katalog Je to velmi užitečná věc.Po zadání VINu se zobrazí ta součástka která tam zrovna patří a podle orig čísla se dobře shání v druhovýrobě A nehlaste se fšichni
K.
Naposledy upravil(a) Karel dne ned úno 25, 2007 8:51 am, celkem upraveno 1 x.
Nikdo není dokonalej.
- covex
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Hlasim se taky, vyzvednu si to u pepleho, to by bylo abysme to nerozhybali. Videl jsem to na vlastni oci v chodu a je to uplne super - tedy to co jsem videl byly modry obrysy dilu, kdyz clovek klik na dil zorbazili se dalsi "soucastky". Doufam to je ono.
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
Subaru Vivio GLi 4WD 660 rv92
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
Subaru Vivio GLi 4WD 660 rv92
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
- Petr+Barča
- Petr+Barča
- Petr+Barča