4ks - 1515kč

Máš s molykovou vazelínou na tomhle místě dobrý zkušenosti? Ptám se proto že já ne. Je popsáno na předchozí stránce jak dopadlo gumový těsnění válečků.Lubomír píše:...namazat molykovou vazelinkou a hýbu sa skvele...
Co je zadarmo nemusí být vždy dobré....dědek píše:Na brzdy se mi už léta osvědčila grafitová vazelina. docela přístupná.
Nipparts nakupuje a prodává. To, že destičky nejsou úplně volné, tak tam bych začal.covex píše:Desticky i kotouce jsem prave kupoval oboji od nipparts
Ze brzdy zustavaji trochu viset vim. Pistek a trmeny nejsou uplne OK - jsou jemne chycene rzi a na ne se chystam. Namazane jsou doufam spravne, gumy kolem nove. Presto musim rict, ze desticky rozhodne nepusobi volne, jak jsem se tu docetl uz i jinde. Poznat to je uz kdyz clovek zvedne auto na hever, tak kolo pri otaceni soupa o desticky (ale nepiska). Zapomel jsem napsat, ze to nejvic dela az kdyz se to ohreje - tedy po nejakem to jezdeni a brzdeni. Takze ano desticky asi nejsou tak volne jak maji, ale proc ty stare nepiskaly... no zase clovek jezdil dokud se mu nezacalo kourit od kola, aby si vsiml ze mu pribrzdujou brzdy, tak mozna to tak delaj schvalne.