Moznost presunu fora i stranek na novou adresu a server
- covex
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Co znamena nefunguje? Co pouzivas za prohlizec? U me to vypada takle:
Kdyz kliknu na ikonku rss vedle adresy tak se mi prida rss fora na listu a kdyz kliknu na liste na rss tak mi vybehne seznam nejnovejsich prispevku.
Kdyz kliknu na ikonku rss vedle adresy tak se mi prida rss fora na listu a kdyz kliknu na liste na rss tak mi vybehne seznam nejnovejsich prispevku.
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
---
- Tuti
- Kontaktovat uživatele:
problém s přihlášením
Učinil jsem tuto zkušenost: po přeložení fóra na novou adresu se mi nedařilo přihlásit. Tak jsem se pustil do experimentování a zjistil jsem, že nové nastavení je citlivé na malá a velká písmena - dřív jsem psal "tuti", teď se mi podaří přihlásit teprve když napíšu "Tuti". Možná někdo narazil na stejný problém, tak se mu tahle informace může hodit.
tuti
-------
já rád - ty rád - allrad
-------
já rád - ty rád - allrad
- covex
- Kontaktovat uživatele:
Nasel jsem dve modifikace ktere by (nejen tobe) mohli udelat radost:
Auto Delete Users 1.10 + CZ [2.0.4] (Automaticke mazani neaktivnich uzivatelu)
http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=46&t=9345
Tedy mazani botu.
Split posts and merge in one step 1.0.3 + CZ [2.0.22] (Rozdeleni a sluzovani postu)
http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=46&t=9491
s ceskym prekladem.
Tak az bude chvile casu tak to zkusim aplikovat.
Auto Delete Users 1.10 + CZ [2.0.4] (Automaticke mazani neaktivnich uzivatelu)
http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=46&t=9345
Tedy mazani botu.
Split posts and merge in one step 1.0.3 + CZ [2.0.22] (Rozdeleni a sluzovani postu)
http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=46&t=9491
s ceskym prekladem.
Tak az bude chvile casu tak to zkusim aplikovat.
---
---
- dědek
- Typ Libera: E12
Jó, moje zkušenost byla obdobná jako Tuti. Ale i o to horší, že jsem byl trvale přihlášen snad víc jak rok a nepamatroval jsem si heslo. Na prvý pokus se mi to taky nezdařilo, a už jsem hledal číslo mobilu na nějakého "administrátora" . Teď to funguje už super.Dědek
VW CaddY 1,9 tdI 2008
škoda yeti 1.2 2010
škoda yeti 1.2 2010
- covex
- Kontaktovat uživatele:
2peple: nainstaloval jsem tu modifikaci na deleni a slucovani temat. Nachazi se to pod ikonkou rozdelit tema a pribylo tam policko do ktereho tematu se to ma "prerozdelit". Nepovedlo se mi tim, ale uplne sloucit dve temata, vzdy prvni prispevek tematu, ktere se presouva zustane zachovany, prispevky ktere se presouvaji se presunou na zacatek ciloveho tematu (pokud presunuji z novejsiho do starsiho tematu) - coz povazuji za silne neprakticke.
---
---
- covex
- Kontaktovat uživatele:
Tak pozvolna.. jinak to je muj vlastni vytvor. Manga cars pro Libera jsem vlastnorucne vypixeloval. Chlubit se s tim na http://manga.unas.cz/index.php ale radsi nebudu, zase tak dobry nejsou.
---
---
- covex
- Kontaktovat uživatele:
Redakcnich systemu je spousta - nevyhoda je, ze to budou dva oddelene systemy - forum a system, ktery bude tvorit prvni stranku + treba neco navic. Plus treba jeste nainstalovat extra galerii na obrazky. Nevyhoda takoveho reseni je, ze to znamena starat se o nekolik systemu.
Nemelo by to trvat tak dlouho a vyjde phpBB3 (nova verze fora, ktere pouzivame) a to by melo umet slouzit pro nase potreby jako publikacni system i jako forum a ma v sobe dokonce i galerii (nebo aspon moznost vkladat obrazkky). Tzn. zabili bysme vsechny mouchy jednou ranou. Proto si myslim, ze se vyplati chvili pockat.
PS: Jen doplnuji, že pokud bysme na toto reseni nechteli cekat, nebo se nám nelibilo, sprovoznim zde drupal (drupal.cz). Forum ale uz zustane v phpBB protoze konverze do drupalu je v podstate nerealizovatelna.
Nemelo by to trvat tak dlouho a vyjde phpBB3 (nova verze fora, ktere pouzivame) a to by melo umet slouzit pro nase potreby jako publikacni system i jako forum a ma v sobe dokonce i galerii (nebo aspon moznost vkladat obrazkky). Tzn. zabili bysme vsechny mouchy jednou ranou. Proto si myslim, ze se vyplati chvili pockat.
PS: Jen doplnuji, že pokud bysme na toto reseni nechteli cekat, nebo se nám nelibilo, sprovoznim zde drupal (drupal.cz). Forum ale uz zustane v phpBB protoze konverze do drupalu je v podstate nerealizovatelna.
---
---