V uvahu pripadali zatim dve domeny:
libero.cz
subaru-libero.cz
vzhledem k tomu, ze libero.cz je obsazene (jakesi detske pliny

Jakou tedy zvolime adresu, jste pro tento presun provest?
Jsem pro subaru-libero.czcovex píše:Na srazu jsem nabidl moznost presunout cele forum a obsah soucastne domeny libero.wz.cz + pridat nejaky redakcni system na editovani uvodni stranky, na muj server a take na novou adresu. (Stare adresy pokud mozno presmerovat na novou adresu.)
Doména Subaru-libero.cz je super, ale možnost chatu navíc asi nepodporuju - myslím, že pokud se přispěvači drží témat, je to zde docela přehledné a dá se vše najít. Bojím se, že zvláštním chatem by se orientace v obsahu spíše zkomplikovala, protože úplně nevěřím v důsledné ukázněné dělení "užitečného info" a "šumu". Ale možná se pletuMira píše:subaru-libero.cz je dobré. Pokud to poběží na samostatném servru, zvaž možnost nějakého Chatu, a fórum nechat pro hodnotnější příspěvky. Někdy se rozkecáme mimo téma a pak je tam zbytečný šum.
Mira
Taky moc nejsem pro chat. Může se v něm mihnout něco podstatného a kdo to pak bude hlídat a přesouvat. Jednotušší založit novej topic kterej se časem smázne.Iva píše:Doména Subaru-libero.cz je super, ale možnost chatu navíc asi nepodporuju - myslím, že pokud se přispěvači drží témat, je to zde docela přehledné a dá se vše najít. Bojím se, že zvláštním chatem by se orientace v obsahu spíše zkomplikovala, protože úplně nevěřím v důsledné ukázněné dělení "užitečného info" a "šumu". Ale možná se pletu
Jinak si klidně řekni o nějaký drobnýcovex píše:Domena subaru-libero.cz je na rok uhrazena - 594Kc (zatim to neni potreba nijak resit). Adresa je registrovana u active24.cz a je na mne. O dalsich krocich budu prubezne informovat.
Kód: Vybrat vše
RewriteEngine on
RewriteRule (.*) http://subaru-libero.cz/$1 [R=permanent,L]
No pokud je to jakkoliv k tématu, není problém, ale třeba domluva před srazem, kdo kdy kudy pojede nebo "setkání třetího druhu" mi přijdou jako vyloženě chatovací témata. Samozřejmě na něm netrvám, ale někdo tuto slepou uličku musel najítIva píše: ... ale možnost chatu navíc asi nepodporuju - myslím, že pokud se přispěvači drží témat, je to zde docela přehledné a dá se vše najít. Bojím se, že zvláštním chatem by se orientace v obsahu spíše zkomplikovala, protože úplně nevěřím v důsledné ukázněné dělení "užitečného info" a "šumu". Ale možná se pletu
Znamena to akorat, že můžete mít spoustu problémů na úplně neočekávaných místech.peple píše:Takže co to znamená pro nás obyč uživatele![]()
Když kliknu na starou adresu tak mě to rovnou přesměruje sem, ale chybí mi tam ta malá, hezká ikonka pro RSS
Problem se řazením příspěvků se mi snad podařilo vyřešit.covex píše:Hmm.. tak zatím vidím dva problémy s přesunem:
- nefunguje vkládání do vyhledávací databáze
- z nejakého čertovského důvodu se nepřesouvají témata s novými příspěvky na začátek seznamu