No já jsem o tom dlouho přemejšlel, a zatím si myslim, že by mi vyhovovalo. Vidím tam ty spoustu výhod co se týče místa, vysunovací střechy, pohon AWD atd.. Nevýhody jsem si v hlavě sesumíroval asi takhle: bezpečnost, jízdní vlastnosti, co si neudělám sám, to nemám, s ND to taky nevidím dobře a není to žádnej rychlík.Tuti píše: Libero je hodně specifické auto a slučuje v sobě řadu užitečných vlastností, často navzájem v podstatě protichůdných. Za to ale platí mnoha kompromisy a nevýhodami (bezpečnost je jen jedna z nich). Takže záleží především na způsobu využití auta - jestli ve větší míře využiješ to co ti Libero nabízí, budeš jím nadšený. V opačném případě ti zbydou ty nevýhody a pak je dost pravděpodobné, že budeš naopak otrávený a do půl roku se Libera budeš zbavovat. (Nebyl bys první ani poslední )
Ta bezpečnost je to jediný, jinak to, že si budu muset servisovat sám mi nevadí, doufám, že se něco přiučim (zatím jsem maximálně vyměňoval kolo - já vím, trochu odvážné koupit si Liberko, ale když mě něco chytne, učím se rychle), rychle nejezdim a ND snad seženu tady na fóru