Příspěvekod Lubomír » čtv úno 12, 2009 10:17 pm
To dědek:
no, robíš výmenou oleja dobre motoru, servisu, iba peňaženka sa bude sťažovať, ale ak vidíš tou dírou na nalievanie oleja čierny vnútrajšok motora, je to všetko zbytočné, usadeniny zanesú olejové cesty o niečo neskôr... riešenie som našiel iba v tom shellkovom olejíčku a nesklamal som sa
no, bolo pár rokov, keď som veru tých 20 tisícov stihol najazdiť, ale teraz už nie, už pracujem v mieste bydliska, do práce a domov je to denne aj s pomotaním po meste nejakých do 20 kilákov, na tri-štyri štarty a ohrevy motora to akurát tak žerie aj 8 litríkov (novější - starší pod 8 i v zime), ale spolu s dovolenkou je to teraz bežne takých 12 tisíc . Ale tým rečiam o úbytku mazacích vlastností málo verím, a aj keď bývaš v peknom kopci, vieš, že zaťažený motor je v stave ako na brzde - teda plný plyn, otáčky riadené iba zaťažením brzdou, vtedy ten olej fakt pracuje, odvádza teplo, strieda maximálne tepelné a šmykové zaťaženia, a pripúšťam, že niečo v ňom oxiduje časom pod plným zaťažením. Ale pri bežnom štýle jazdy - nestrháš olej. Myslím ale olej kvalitný, nie také v červenom obale, recyklované - teda opotrebované, prefiltrované, a doplnené nejakými prísadami proti samovolnému zakaleniu ešte pred naliatím do motoru... No a kedy si naposledy mal plyn až na podlahe na oktávke? A ako dlho? Vtedy dostával aj olej zabrať. Inak sa vcelku fláka po motore a jedine v čerpadle je poctivo stlačený na nejaký poriadny tlak, ale aj to je tak 3,5 atmosféry...Mám takýto názor na vec, ak o tom vie niekto viac, rád sa poučím a svoj názor zmením, dovtedy jazdím na olejíčku veru o dosť dlhšie ako príručky kážu.
P.S. o ten fakt vyjetý olej nemáš záujem? (na plot...)
najprv E10, ročník 1984 na 12"diskoch, DeLuxe, slúžil od 1993, 350 000 km....
od 2008 prezbrojený na novší 94-E12 1.2i 4WD, červený "hintovček",
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka