Příspěvekod Lubomír » sob říj 02, 2010 9:41 pm
Slyšte moju story o riadení:
Tak som na "novějším" už od kúpy riešil plávanie na ceste, hlavne koleje s tým robili divy, bočný vietor tiež, kroužáky (zmeny náklonu vozovky) robili riadenie velmi neisté, uplávané.
1. kontrola zvislých gulových čapov - jeden mal vôlu, prejavilo sa to postavením kola pri pohlade spredu - jedno kolo bolo nejak šikmo oproti vozovke aj oproti kastli - tak oba nové, bolo to lepšie o niečo, ale riadenie ťahalo niekedy do jednej strany, niekedy nie, no zlaté staršie toto nikdy nerobilo, na to musím prísť.
2. kontrola spojovačiek - no jasne, jeden klb mal špatnú manžetu a tak som objednal nový (je dost drahý, ten origo, tak len jeden). Fajn, zas lepšie, ale plave to furt, toto nejni to pravé orechové.
3. kontrola dĺžky spojovačiek, no, bolo to na každej strane o +3mm viac, tak dostaviť na predpísaný rozmer, ale tá zbiehavosť je tak strašne velká, že to bude žrať okraje gúm, pri zátačkách sa "zakusuje" do zátačky, no, kompromis, 457 by mohlo byť dobré. ale nebolo.
4. Tak jak to vypadá s pomocným čapom riadenia - volný? - dotiahnuť, je to fous lepčí, ale nejak ide ťažko do zátačky, treba viac posilovať? dobre, ale ono to začlo vrzať na kroužákoch a na parkovisku! tak znovu pod auto, a hele - pomocný čap je omletý na čele pod šestihranom, asi bol moc fest pritiahnutý, tak skontrolujeme hrúbku vnútorného puzdra silentbloku pomocnej páky - 60mm fajn, a keď tam dám samotný čap a dotiahnem na kužeľ - ejhle čap trčí iba 53mm! a fakt, hrúbka telesa výkovku pomocnej páky je 53mm, to prečnieva ten silentblok a dotiahnutím stredného puzdra som ho vlastne zabrzdil, preto nešlo ochotne do zátačky a vrzalo! tak dobre , páku von, flexou ubrať z každej strany dorovna, a už to všetko sedí, volant ide ľahko, zo zátačky sa vracia sám, presne ako na staršom. Tfuj, ale že mi to dalo zabrať, kerej vúl tam dal taký dlhý silentblok neviem, pomocný čap bol nový, neomletý, ešte s kadmiovaním, čo je na 16ročnom auťáku rarita - asi bol vymenený, keď to začalo blbnúť, ale nepomohlo, tak šlo autíčko z chalupy, že? A to všetko spôsobil rozhodne "zdatný servisák" v spojení s nepravým náhradným dielom, no a neznalosť, lajdáctvo...
Minule mi dal niekto prívlastok, že som vraj "Liberodoktor", teraz si začinam myslieť, že na tom niečo bude...hih...
Naposledy upravil(a)
Lubomír dne ned říj 18, 2015 8:28 pm, celkem upraveno 2 x.
najprv E10, ročník 1984 na 12"diskoch, DeLuxe, slúžil od 1993, 350 000 km....
od 2008 prezbrojený na novší 94-E12 1.2i 4WD, červený "hintovček",
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka