Tažné zařízení
- kryton72
- Přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Tažné zařízení
Nemáte někdo na prodej tažné zařízení na Libero E12 rv 93 novější?
Koupím.
Na Liberko pasuje asi jen Liberkové tažné zařízení....
Koupím.
Momentálně bez Libera...
- Jarda
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tažné zařízení
zkus Hostivice, ale budeš mít problém tažné přihlásit
Kdo je moudrý, míří ke hvězdám
nově= jsem majitel nového KIA SOUL 1600
- kryton72
- Přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, i když ho namontuje odborná firma?
Tady mají nové http://www.taznezarizeni.wz.cz/index2.html za 6300,- cca,to je docela pálka.Ale aby to bylo oficiální, tak asi nic jiného nezbývá....
tak na výše uvedené adrese prý TZ na Liberko nemají, dodavatel přestal dodávat... tak zbývají ty Hostivice
Tady mají nové http://www.taznezarizeni.wz.cz/index2.html za 6300,- cca,to je docela pálka.Ale aby to bylo oficiální, tak asi nic jiného nezbývá....
tak na výše uvedené adrese prý TZ na Liberko nemají, dodavatel přestal dodávat... tak zbývají ty Hostivice
Momentálně bez Libera...
- Jarda
- Kontaktovat uživatele:
moje problémy nastaly když jsem v Hostivicích koupil libero a z vrakoviště vzal pěkné tažné s bajonetem na oddělání, potvrzení o koupi jsem měl, na DI chtěli odbornou firmu a TP na závěs. Na technické chtěli glejt na závěs ( výrobce a jiná data ) což jsem neměl. Jak jsem si dovezl liberko z němec tak jsem teto závěsný nechal napsat do čistopisu. stálo mě to dva tisíce, ale mám ho oficiálně.kryton72 píše:Hmmm, i když ho namontuje odborná firma?
Kdo je moudrý, míří ke hvězdám
- kryton72
- Přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
TAK TO TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ JE AKTUÁLNÍ STÁLE,KDYBY HO NÁHODOU NĚKDO Z VÁS MĚL, BO Z HOSTIVIC PŘIŠLA MI STROHÁ ODPOVĚĎ "NEMÁME".
Momentálně bez Libera...
Já koupil auto i s tažným, takže ho mám v papírech. Byla to první věc, která frčela z auta dolů. Hrozně mě štvalo to, že díky němu mám světlou výšku nějakých 12cm a tam , kde jsem ze starším Liberem projel v pohodě, tam s novým nemůžu ani náhodou. Druhý důvod byla ta mnohokolíková zásuvka. V okolí nemá nikdo přívěs, který by šel zapojit a předělávat se mi to,i když to umím, nechce. Dotaz na Karla. Nedělá se redukce mezi tu západní zásuvku a naši zástrčku? V případě velké potřeby něco tahat, je to tažné během 15ti minut namontované zpátky, ale ta eletrika je furt problém.
Martin.
Martin.
- Pajas
- Inventář fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jeden odkaz tu cenu nevím
http://www.kobras.cz/143120000000_1000. ... c80032da77
Subaru Libero E12- červená metla. Rok výroby 1992. 5B* 0229. Další bílé E12-bílá,výroba 1987. 5B* 7981 zatím v depu, postupně se spravuje
- kryton72
- Přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Pajas píše:Jeden odkaz tu cenu nevím
Zajímavá stránka, díky, již jsem kontaktoval, tak uvidíme s čím přijdou...
Momentálně bez Libera...
- kryton72
- Přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
DĚKUJI VŠEM ZA TIPY, TEN OD PAJASE ZDA SE BÝTI DOBRÝM, CENA SICE VYŠŠÍ, ALE JDU DO TOHO...
Dobrý den,
cena tažného zařízení, které jste vybral je 5 260,- Kč s DPH + elektroinstalace 230,- Kč s DPH. Doba dodání cca 7 - 14 dní. Budete-li mít jakékoliv další dotazy, neváhejte se na nás obrátit.
Budeme se těšit na Vaši objednávku.
S pozdravem
Anna Michalová
KOBRAS
tel: 281 915 782
Dobrý den,
cena tažného zařízení, které jste vybral je 5 260,- Kč s DPH + elektroinstalace 230,- Kč s DPH. Doba dodání cca 7 - 14 dní. Budete-li mít jakékoliv další dotazy, neváhejte se na nás obrátit.
Budeme se těšit na Vaši objednávku.
S pozdravem
Anna Michalová
KOBRAS
tel: 281 915 782
Momentálně bez Libera...
- Pajas
- Inventář fóra
- Kontaktovat uživatele:
Hmm 5500 Kč i to je dost velká pálka co??
Subaru Libero E12- červená metla. Rok výroby 1992. 5B* 0229. Další bílé E12-bílá,výroba 1987. 5B* 7981 zatím v depu, postupně se spravuje
- Karel
Na Fábii jsem platil i s prací přes 11.000,-Pajas píše:Hmm 5500 Kč i to je dost velká pálka co??
Takže, když to zapíšou do TP je to dobrá cena.
K.
Nikdo není dokonalej.
- kryton72
- Přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
ÁÁÁÁÁÁ TAK PRÝ HO NEMAJÍ, BOSAL PŘESTAL VYRÁBĚT A NEODSTRANIL Z KATALOGU A V KOBRAS TO NEVĚDĚLI ....
Momentálně bez Libera...
- dědek
- Typ Libera: E12
Mám možnost porovnat tažné zařízení na starším i novějším. Každé je sice trochu jiné, ale ( ničím jsem to sice neměřil) připadají mne navzájem přemontovatelné, tedy stejné. Je fakt, že byrokracie tady může zapracovat natolik , aby znemožnila montáž tažného zařízení ačkoliv v tom není (myslím montážně) žádný rozdíl. Jinak počítej s tím , že k zápisu do TP potřebuješ doklad autorizovaného servisu k montáži TZ na auto. Doma už to nejde. A ty ženský v KOBRAS ? Čtrnáct dní jsem čekal až mi smontují vozík za auto a když jsem si pro něj přijel , tak ten samý ( a ještě asi o šest stovek levnější) měli na dvoře od vánoc smontovaný a čekající na kupce. Na svých stránkách to nemají nikde uvedeno a vypadá to, že pracují jen u stolu a PC bez hlubší znalosti, jak to ve firmě vypadá. Dědek
VW CaddY 1,9 tdI 2008
škoda yeti 1.2 2010
škoda yeti 1.2 2010
Mám na svém tažné v techničáku. Zrovna prodávám celé Libero a pán co projevil zájem o tažné zájem nemá. Akorát jsem od K. Varů.
- dědek
- Typ Libera: E12
A to bude problém. Tažné nelze doma odmontovat a odhlásit jako že už není. Na to je třeba protokol z autorizovaného servisu. Jiná by však byla situace, kdyby pán, který má zájem o tažné přijel s oběma Liberama do takového servisu s tím, že zaplatí za tažné a demontáž a montáž na svoje. Dva protokoly . Jeden pro dopravní úřad k "odepsání" a druhý pro zapsání. Dědek
VW CaddY 1,9 tdI 2008
škoda yeti 1.2 2010
škoda yeti 1.2 2010
- Invi
- Náhodný kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Já se taky přidávám k prosbě. Když je problém sehnat jedno, bude větší problém sehnat dvě?kryton72 píše:Nemáte někdo na prodej tažné zařízení na Libero E12 rv 93 novější?
Koupím.
Invi
- ix
- Člen korespondent
- Kontaktovat uživatele:
a co ho někde schrastit a nechat namontovat tam co to uměj, ale už ho neuměj sehnat?
-
- Občasný přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem volal do polska kvuli tech taznych - nasel jsem tam specialku na suzuki a subaru tak mi to zjisti vim ze tazne na moji suzuki tam stalo temer o polovinu min nez v cechach tak slibili ze zjisit a daji echo tak pak dam echo ja
pojed tudy je to sice dal ale za to horsi cesta
4x4? lepsi zbran mit a nepouzit nez nemit a potrebovat
jezdit prirodou tak abych nesmrdel a nehlucel
4x4? lepsi zbran mit a nepouzit nez nemit a potrebovat
jezdit prirodou tak abych nesmrdel a nehlucel
Tažné mám, možná budou i dva kousky.
Michal
Michal
- kryton72
- Přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak zítra budu mít tažné namontované a budou k němu i papíry že je to Bosal, aby nebyl problém se zapsáním.
To jen kdyby někdo potřeboval a nemohl sehnat specializované pracoviště, kde tohle umí... kontakt dám kdyžtak přes SZ.
Celé ho natřeli a bude jako nové...
To jen kdyby někdo potřeboval a nemohl sehnat specializované pracoviště, kde tohle umí... kontakt dám kdyžtak přes SZ.
Celé ho natřeli a bude jako nové...
Momentálně bez Libera...