Ale čistě teoretická úvaha: Sání od filtru vzduchu je zavedeno do jakési dutiny v boku karoserie a končí snad až vepředu před/pod/ řidičem.Není tato dutina propojená s prahem 5. dveříTuti píše:"definovaného malého podtlaku", protože

K.

Ale čistě teoretická úvaha: Sání od filtru vzduchu je zavedeno do jakési dutiny v boku karoserie a končí snad až vepředu před/pod/ řidičem.Není tato dutina propojená s prahem 5. dveříTuti píše:"definovaného malého podtlaku", protože
dědek píše:No , já mám pocit, že tahle hadička od rozdělovače je trošku k něčemu jinému
Určitě tam byl.Někomu asi překážel...covex píše:Obrazek teto casti sem daval Karel. ja jsem se koukal ale ten kryt svicek teda urcite nemam. Otazka je jesli od vyroby nebo je to dil ktery uhnil uz nekdy v minulosti.
Ale to by kabely musely být v hodně špatném stavu. Jinak kamínek ve válcidědek píše: a může se stát pro VN i vodičem,
A na jiném autě je to takhle: Díra v gumovém krytu zůstává volná Asi se jedná o změnu během výroby, nebo úprava předepsaná pro záruční servis.Josef píše:Ahojte. Já mám tu hadici od rozdělovače vedenou k gumové prachovce zakrývající přístup nečistot ke svíčkám.
Skus odtudcovex píše:Tak vlhko a mlhavo ...
Tak se musím pochlubit.covex píše:Tak vlhko a mlhavo poslednich dni, opet otevira toto tema. Dneska prvne mi zase pri jednom rozjezdu motor zacal vynechavat. Vzhledem k tomu ze cistenim se to spravovalo uz loni napada me jen koupit nove vicko a palec.. ma to smysl?