No já jsem o tom dlouho přemejšlel, a zatím si myslim, že by mi vyhovovalo. Vidím tam ty spoustu výhod co se týče místa, vysunovací střechy, pohon AWD atd.. Nevýhody jsem si v hlavě sesumíroval asi takhle: bezpečnost, jízdní vlastnosti, co si neudělám sám, to nemám, s ND to taky nevidím dobře a není to žádnej rychlík.Tuti píše: Libero je hodně specifické auto a slučuje v sobě řadu užitečných vlastností, často navzájem v podstatě protichůdných. Za to ale platí mnoha kompromisy a nevýhodami (bezpečnost je jen jedna z nich). Takže záleží především na způsobu využití auta - jestli ve větší míře využiješ to co ti Libero nabízí, budeš jím nadšený. V opačném případě ti zbydou ty nevýhody a pak je dost pravděpodobné, že budeš naopak otrávený a do půl roku se Libera budeš zbavovat. (Nebyl bys první ani poslední)
Ta bezpečnost je to jediný, jinak to, že si budu muset servisovat sám mi nevadí, doufám, že se něco přiučim (zatím jsem maximálně vyměňoval kolo - já vím, trochu odvážné koupit si Liberko, ale když mě něco chytne, učím se rychle), rychle nejezdim a ND snad seženu tady na fóru