Martinekk píše:Áno divím sa tomu, lebo u nás všetky 1200vky mali 13" pneu. EF10 mali 12tky. Mali sme zlaťáka EF10 r.v1984 pouhých 15 let, na desiatkach. Ako prvé skoro svoje som dral dvojkolku EF10 r.v. 1986.
Neboj, z domu nepôjde.
pardon,došlo trošku k nedorozumění,myslel jsem toho pána,co prodává to novější v Německu,který je v odkazu/zech,v mym předposlednim příspěvku.Na youtubu totiž je,jak ho "trochu opravuje",proto se je mi divný,že ho prodává,jináč když už o tvym autě,to přece na tobě co sním urobíš,já do toho nemám co čvaňhat :-)ale když už jsme u toho,jaký je důvod proč ho nechceš?
jo a když už si psal o těch kolech,tak"12"palců kola -nevím přesně,jak to bylo,ale jak vidíš,tak v Japonsku to dávaj i na E12 "92",proč to tak bylo na našem prvním subárku(87),taky nevim,snad,že bylo ze Švýcarska,protože švýcarský normy jsou uplně jiný,než v třeba v Německu a Maďarsku,kam se Libera dovážela taky a o japonskejch normách ani nemluvě(opěrky rukou a hlavy zadních sedadel,klimatizace jiný čalounění dveří-neni vidět plech apd.) zkrátka Japonci pro Evropu dělali oproti svejm autům chabý verze,ale člověk nemůže mít všechno