Spotřeba
-
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Typ Libera: už bez Libera
- Kontaktovat uživatele:
Spotřeba
Tak teda začnu standartní otázečkou ne však nedůležitou(při dnešních cenách benzínu):
KOLIK TI TO ŽERE
Já se při městském popojíždění nedostanu pod 9l
Možná je to i tím že jedu 2km sem, nechám vychladnout, pak 4km tam a zas 3km jinam. Takže víc stojím než jezdím
KOLIK TI TO ŽERE
Já se při městském popojíždění nedostanu pod 9l
Možná je to i tím že jedu 2km sem, nechám vychladnout, pak 4km tam a zas 3km jinam. Takže víc stojím než jezdím
Naposledy upravil(a) peple dne pát lis 11, 2005 10:08 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím
Naposledy to žralo mimo město okolo 8, ve městě okolo 10.
Ale teď fakt nevím, mám přetržený bowden k tachometru...
A stejně moc nejezdím, takže mne to moc netrápí.
Ale teď fakt nevím, mám přetržený bowden k tachometru...
A stejně moc nejezdím, takže mne to moc netrápí.
Už asi nikdy nebudu mít tak skvělé auto.
- Jarda
- Kontaktovat uživatele:
spotřeba
jezdím většinou do 90km spotřebu měřím spíše ne peníze při dnešních cenách k poslednímu tankování 1.68 kč na km
to je asi 6,5 l na 100 km + -
sýtič předělán na ruční, karburátor z tisícovky.
jízda hlavně ve městě. jsem zvědav na jízdu do sedmihorek. Jarek
jízda hlavně ve městě. jsem zvědav na jízdu do sedmihorek. Jarek
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: spotřeba
Tak to je příjemná spotřebaJarda píše:jezdím většinou do 90km spotřebu měřím spíše ne peníze při dnešních cenách k poslednímu tankování 1.68 kč na km
Naposledy upravil(a) peple dne pát úno 03, 2006 7:33 pm, celkem upraveno 1 x.
- Jarda
- Kontaktovat uživatele:
spotřeba
ve dnech 30,9 až 2,10, 2005 jsem najel 532 km dnes jsem počítal jak jsem na tom se spotřebou s vyšlo mi 6,38 l na 100 km. doufal jsem že to bude pod 6 l, ale mám LIBERO
pří ceně benzínu 32,90 kč je 2,20kč na 1 km + půl litru oleje
pří ceně benzínu 32,90 kč je 2,20kč na 1 km + půl litru oleje
Naposledy upravil(a) Jarda dne ned říj 09, 2005 7:09 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: spotřeba
Za tak málo fakt nejezdím. Ach joJarda píše:ve dnech 30,9 až 2,10, 2005 jsem najel 532 km dnes jsem počítal jak jsem na tom se spotřebou s vyšlo mi 6,38 l na 100 km. doufal jsem že to bude pod 6 l, ale mám LIBERO
- Petr+Barča
spotreba
cus lide,
mam se svym silenym strojem porad hrozny problem se spotrebou. vsem vam zavidim, protoze ja se po veskerem snazeni a usilovani nedostavam se spotrebou pod 11 litru. jednou jsem to dokazal a to na ceste do frydku mistku tj. 200 km v kuse jsem se dostal tesne pod 10. hruza a des a porad nemuzu prijit na to, co je spatne. rozhodne to neni sportovni jizdou, protoze delam, co muzu a jezdim tak do 90. kdybyste meli napad, cim by to mohlo byt, budu vam vdecny. diky volfik
mam se svym silenym strojem porad hrozny problem se spotrebou. vsem vam zavidim, protoze ja se po veskerem snazeni a usilovani nedostavam se spotrebou pod 11 litru. jednou jsem to dokazal a to na ceste do frydku mistku tj. 200 km v kuse jsem se dostal tesne pod 10. hruza a des a porad nemuzu prijit na to, co je spatne. rozhodne to neni sportovni jizdou, protoze delam, co muzu a jezdim tak do 90. kdybyste meli napad, cim by to mohlo byt, budu vam vdecny. diky volfik
Re: spotreba
volfik píše:cus lide,
Měl jsem stejný problém s jiným autem a bylo to rozvodovým řemenem - poskočil si o jeden zoubek. Zkus to zkontrolovat.
Re: Spotřeba
O vánocích jsme absolvovali cca 300 km v Jizerkách a ve šluknovském výběžku. Tři delší cesty (více než 80 km), zbytek krátké. Cca 40% cesty zapnuto 4WD, neb na silnicích ležel rovnoměrně sníh. Celková spotřeba 9,3 l / 100 km.peple píše: KOLIK TI TO ŽERE
<br>
Rok výroby 1998.
- covex
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Mne vyslo po Vysocine obdivuhodnych 7.85l/100km. V celku jsem se divil - vypada to ze pri delsich jizdach se potreba znacne snizuje, protoze pri mestskem posunovani mi to prijde ze to je spis nad 10l/100km.
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
- Jarda
- Kontaktovat uživatele:
já si myslím že ten terén co jsme jezdili dá za město, mě ta spotřeba vychází s městem i s vysočinou + - 0,5 lcovex píše:Mne vyslo po Vysocine obdivuhodnych 7.85l/100km. V celku jsem se divil - vypada to ze pri delsich jizdach se potreba znacne snizuje, protoze pri mestskem posunovani mi to prijde ze to je spis nad 10l/100km.
Nejsem mezi vámi tak dlouho a Liberko E10 90r.v.mám také jen od jara,ale jelikož mám autičko pro pracovní učely a deně sním najezdím kolem 110km,tak je spotřeba pro mně duležitá.Tlačil jsem na Subaru u Skonta,na mechanika ať mi přiškrtí karburátor a teď jezdím město,venek a 4x4 do 6l v pruměru.Je to autíčko k nezaplacení.
Dandy