Jelikož tuto situaci jsem v poslední době zažil již vícekrát, musela nastat situace, kdy jsem se rozhodl situaci radikálně vyřešit. Nejprve demontáž a důkladná kontrola stratéru, potom výměna hlavního kabelu +12V mezi startérem a akumulátorem za silnější 35mm2 (měď průměr 7mm), kontrola všech zemění, všech kabelových ok a svorek silových kabelů, před 14 dny jsem navíc koupil uplně nový akumulátor (a raději místo předchozí Varty raději nyní Bosche - co kdyby náhodou Varta ty baterky dělala špatné..?) a stejně se tato situace v mrazech moc nezlepšila.
Díky jednomu příspěvku Karla ve vláknu o stratérech jsem se dostal k hodnotám startovacích proudů u motoru za studena - 270 A a motoru za tepla - 180 A (Karle, kde si to psal? Nemůžu to teď za boha najít, snad si to pamatuji dobře...

A v tu chvíli mi napadlo řešení:
Paralelní spojení dvou akumulátorů zvýší i za největšího mrazu (a ted už skutečně myslím pořádný mráz okolo -30stupňu !!) hodnotu startovacího proudu na 2 x 150 A = 300 A a to už je bohatá rezerva i na start při jakémkoliv mrazu (teoretická hodnota startovacího proudu za tepla a plného nabití je pak 2 x 330 A = 660 A !). Pokud navíc přídavný akumulátor bude mít snadný přístup s rychlým připojením rychlokonektorem, lze jej pak v případě nutnosti prostě popadnout a odnést do tepla, dobít a znovu rychle připojit konektorem a pohodlně nastartovat. A tím nejlepším místem je právě prostor za zadní sedačkou přístupný zadními dveřmi. A to z několika důvodů, které snad každý pochopí po chvilce zamyšlení. Baterka tam vůbec nepřekáží. A pokud potřebuji sklopit sedačky do polohy "letiště", baterku v tu chvíli můžu klidně vypojit, vyjmout a přendat v autě kamkoliv jinam na zem, protože v tu chvíli mám jistojistě nastartováno a dále přídavná baterka není potřeba.
Nejdůležitější je však mít možnost baterku bez jakéhokoliv nářádí a zašpinění rukou během 5 vteřin vyjmout a odnést a nebo naopak nabitou baterku přinést a stejně rychle a pohodlně zapojit, zejména když někam pospíchám a mé čisté oblečení má do špinavých monterek hodně daleko.
Tady je řešení, které popíši krok za krokem, čtěte dále.
Chvilku strpení, příspěvek právě vkládám .....