KOLIK TI TO ŽERE
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Já se při městském popojíždění nedostanu pod 9l
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Možná je to i tím že jedu 2km sem, nechám vychladnout, pak 4km tam a zas 3km jinam. Takže víc stojím než jezdím
Tak to je příjemná spotřebaJarda píše:jezdím většinou do 90km spotřebu měřím spíše ne peníze při dnešních cenách k poslednímu tankování 1.68 kč na km
to je asi 6,5 l na 100 km + -
sýtič předělán na ruční, karburátor z tisícovky.
Jarda píše:ve dnech 30,9 až 2,10, 2005 jsem najel 532 km dnes jsem počítal jak jsem na tom se spotřebou s vyšlo mi 6,38 l na 100 km. doufal jsem že to bude pod 6 l, ale mám LIBERO
volfik píše:cus lide,
mam se svym silenym strojem porad hrozny problem se spotrebou. vsem vam zavidim, protoze ja se po veskerem snazeni a usilovani nedostavam se spotrebou pod 11 litru. jednou jsem to dokazal a to na ceste do frydku mistku tj. 200 km v kuse jsem se dostal tesne pod 10. hruza a des a porad nemuzu prijit na to, co je spatne. rozhodne to neni sportovni jizdou, protoze delam, co muzu a jezdim tak do 90. kdybyste meli napad, cim by to mohlo byt, budu vam vdecny. diky volfik
O vánocích jsme absolvovali cca 300 km v Jizerkách a ve šluknovském výběžku. Tři delší cesty (více než 80 km), zbytek krátké. Cca 40% cesty zapnuto 4WD, neb na silnicích ležel rovnoměrně sníh. Celková spotřeba 9,3 l / 100 km.peple píše: KOLIK TI TO ŽERE![]()
já si myslím že ten terén co jsme jezdili dá za město, mě ta spotřeba vychází s městem i s vysočinou + - 0,5 lcovex píše:Mne vyslo po Vysocine obdivuhodnych 7.85l/100km. V celku jsem se divil - vypada to ze pri delsich jizdach se potreba znacne snizuje, protoze pri mestskem posunovani mi to prijde ze to je spis nad 10l/100km.