Na srazech Subaru Libero jsme v poslednich letech uz vlastne nebyli. Jakozto nyni uz i ne-majitel Libera, jel jsem na tento sraz proto, ze mi nahodou vysel volny vikend a s tim, ze to bude moje definitivni rozlouceni s Liberem - kazda vec jednou v zivote konci.
Drazbola tomu chtela jinak a tak se ze me ma stat poradatel dalsiho srazu, ktery by mel byt zrejme jarni, coz je obdobi pro me krajne nevhodne. Jisty napad jsem nicmene uz pojal a to pote, co jsem prosel putovni srazovni krabici. Ovsem prvni, co jsem s krabici udelal je, ze jsem jeji obsah zredukoval o duplicitni vytisky casopisu, zbytecne papiry a balicky starych kalendariku (zachoval jsem jen vzorky od kazdeho), cimz se jeji obsah a hmotnost smrskly na polovinu. Doufam, ze to nebude nikomu vadit.
Diky poradatelum srazu nynejsiho a uvidime co a kdy prinese ten pristi.
Drive Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
Ahojte, veľké ďakujem organizátorom, pred polhodinkou sme dorazili na chalupu. Po ceste návšteva u Artvandala, neskorý obed v Moravskej Třebovej, aj hríby sme pohľadali a našli v lese kúsok pred Velehradom. Raper pokračuje vlakom smer domov.
Rád vás všetkých uvidím na jar
My také do Olomouce dorazili kolem 20. hodiny. Nakonec spolu s Nerezáky jsem píchl prst do mapy a vydali se na zříceninu tvrze Svojšice. Kousek před cílem nás z jiného směru dojel Richard s Luckou, tak jsme nakonec ve 3 autech poseděli a něco opekli na pěkném místě.
Taky děkujeme Sněhulákům za krásný sraz. Domů jsme dojeli v pořádku i když pouze na 4 rychlostní stupně. Všechny vás zdravíme a těšíme se na jaro.
Petr a Pavla
I my jsme dorazili domů včera večer, taky jsme si cestu zpestřili ještě o výšlap na vyhlídky nad Rokytnicí (když Sněhuláci domluvili počasí na celý víkend, byla by to škoda nevyužít). Ovšem nejen počasí se vydařilo, všechno bylo fajn ... vlastně jako to bývá vždycky.
Díky zza sraz
Ahojte, veľká vďaka patrí organizátorovi za perfektne pripravéné stretnutie, na krásnom mieste.
Ale keď sa vždy vrátim z tohto stretnutia tak si uvedomím že je to hlavne o Vás o nás Liberákoch, o veľmi priateľskych vzťahoch, o uvolnenej atmosfére, pri ktorej sa schuti zasmeje, porozpráva, a odchádza s takou spokojnoú dušou, a hlavne s očakávaním na ďalšie spoločné stretnutie, a objavovaním nových zaujímavých miest.
Ahoj přátelé libera,
Bohužel jsme se nemohli zúčastnit setkání liber, protože datum bylo oznámeno příliš pozdě. Bohužel si musíme dovolenou nebo volnou sobotu naplánovat s dostatečným předstihem.
Je možné oznámit datum dalšího setkání liber předem? Děkuji, jsem napřed.
Jsou k dispozici další fotografie z tohoto setkání liber? Rádi bychom je viděli.
S pozdravem všem milovníkům Libera
Vazeni pozustali liberisti, doneslo se ke me, ze cast z vas by uvitala, kdyby pristi sraz probehl zase spise vychodneji, nez opet u nas na severu a ze se dokonce prihlasil Richard, ze by ho poradal. Presto, ze jsem nad poradanim srazu zacal premyslet, rad tuto cestnou funkci prenecham nejakemu aktivnimu Liberistovi a nalezitosti (rozumej srazovou krabici a kasu) mu poslu PPL. Prosim tedy Richarda, aby se mi ozval (pripadne pokud jsou dalsi zajemci, aby se zde ohlasili).
PS: Na Tutiho zadost jsem do krabice vratil nekolik stejnych vytisku Subaru Magazinu s clankem o Liberu. Pochopil jsem, ze tam byl i Svet Motoru, ale ten uz je zrejme rozebran.
Drive Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální