vojta píše:.. vlastní koleno krytované není - ale vlnovec má původně více vrstev, nevím co ti tam zbylo
Pro upřesnění - výfukové koleno nemá kryt, ale nesundavací vnější plášť, který samozřejmě už mnohým Liberům také chybí. S těmi více vrstvami Vojta měl na mysli katalyzátor, ne vlnovec.
Náhradní díly se nakupují u Subaru (zatím je k mání skoro všechno), u aftermarketových prodejců najdeš jen pár věcí a z toho ještě většina ve skutečnosti není na Libero, ale v nejlepším případě na Justy. Při nákupu doporučuji poptat cenu u místního prodejce Subaru a tady u Mišuse - má lepší ceny než dostane běžný zákazník, takže i s posláním obvykle ušetříš.
Když budeš kupovat novou kliku, v zájmu větší životnosti doporučuji vhodným lakem nebo aspoň třeba voskem na dutiny opatlat šroub v místě zalití do plastu. Šroub sice má jakési ochranné pokovení, ale asi nic moc a časem orezne, rez zaleze i pod plast a jak má ve zvyku rozpínat se, ten plast roztrhá. Stejným morem na Liberu trpí lišty pod okny a taky plastová zakončení vodicích lišt šoupaček.
Silentbloky jsem nabízel já, nejsem si teď jistý, jestli mi ještě něco zbylo. Kdybys měl zájem, podívám se.